Service

Rådgivning kring byggnadsvård och slöjd

En del av: Slöjd & Byggnadsvård

Har du frågor om hur du ska ta hand om ditt hus på bästa sätt? Eller en speciell slöjdteknik?

Vi hjälper dig gärna med råd om allt från golv till tak. Mycket kan vi svara på direkt, annat kräver efterforskning i litteratur eller kontakt med expertis. Vi håller också i ett brett nätverk av hantverkare och tillverkare genom våra branschregister: Hantverksregistret och Produktregistret.

Under öppettid är det bara att ringa eller komma in till oss med frågor. Det finns alltid någon till hands som kan hjälpa dig. Beroende på vem som bemannar är vi dock olika bra på att ge dig rätt svar direkt.

Vill du ha hjälp inom något särskilt område, eller vara säker på att vi har tid att hjälpa dig tillräckligt är det därför bättre att boka tid för rådgivning med någon av oss. En inbokad rådgivning innebär att du får sitta ner med oss i en dryg timma och gå igenom dina frågor i lugn och ro. Det fantastiska är att det inte kostar något. Rådgivning på Nääs är alltid gratis.

Kontaktinformation

Nääs slott
44892 FLODA
Kontaktperson: Ulrika Lindh
Telefon: 010-4414360
Bokning: 010-4414360

E-post: slojdochbyggnadsvard@vgregi...
Hemsida: www.slojdochbyggnadsvard.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider 2014:

Maj - augusti
Tisdag, Fredag - Söndag kl. 11 - 16
Onsdag - Torsdag 13 - 18
Midsommarafton - stängt
Midsommardagen - stängt

Hela året:
Onsdag - Torsdag kl. 13 - 18

Välkommen!

Prisinformation

Fri entré!

Res med kollektivtrafiken

Från hållplatsen är det en kort promenad genom allén mot slottet. Just innan bron svänger du av till vänster och där ligger Källnääs, en röd byggnad med vita knutar.

Fakta

Slöjd & Byggnadsvård är ett informationscentrum för byggnadsvård och sjöjd, med bibliotek, rådgivning, utställning och butik. Maila eller ring för att boka tid för rådgivning!

Vägbeskrivning

Slöjd & Byggnadsvård ligger i byggnaden Källnääs, vid Nääs slott i Lerums kommun, mellan Göteborg och Alingsås.

Om du reser med bil kör du E20 och svänger av mot Nääs Slott strax öster om Floda. Vi finns i Källnääs, ett rödbrunt trähus på seminarieområdet. Sväng vänster innan bron över mot slottet.

Du kan också åka pendeltåget (Göteborg - Alingsås) och går då av vid Floda station. Därifrån är det en halvtimmes promenad längs sjön Sävelångens södra strand och genom en vacker lövskog.

Det går också bra att åka buss eller taxi från Floda station. Åker du buss heter hållplatsen Lilla Nääs, och därifrån är det en kort promenad genom allén mot slottet. Just innan bron svänger du av till vänster och där ligger Källnääs, en röd byggnad med grå knutar.

Faciliteter

  • Tillgänglighetsanpassad
  • WC/Toalett