Boende

Lagunen Camping & Stugor - Strömstad ****

Boka

Lagunen Camping & Stugor - Strömstad ****

Lagunen är känt för sitt vackra läge vid havet. Campingplatsen formar sig efter naturen och bli en del av det Bohuslänska landskapet. Två sandstränder, egen båtbrygga och sjöbod och häftiga klippor på andra sidan trälsund ger en fantastisk inramning till vårt boende.  

Varje årstid har sin skönhet, sina förtjänster. Och du är välkommen året runt – vilken dag du önskar! Stuga, tält, vandrarhem eller husvagn. Och för dig med husbil – Bobilparken. Ett unikt koncept på husbilsplatser framtaget tillsammans med Norsk bobilförening. 

Reception och butik

I vår butik kan du köpa färskt bröd och tidning varje morgon. Vi har ett bra urval av matvaror och det nödvändigaste till hushållet.

I receptionen väntar er vår trevliga personal som gärna svarar på era frågor och hjälper till med allt som rör ert boende.

Kontaktinformation

Skärbygdsvägen 40
45297 STRÖMSTAD
Telefon: 0526-755000

E-post: info@lagunen.se
Hemsida: http://www.lagunen.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider 2017

Sön- Tors 9.00 - 16.00
Fre - Lör 9.00 - 21.00


För storhelger och andra avvikelser, vänligen se vår hemsida www.lagunen.se

Prisinformation

Lagunen har öppet året runt och priserna för både camping och stugor varierar beroende på årstid.

Strömstad har mycket att erbjuda även på vintern. En klar och kall vinterdag på havet med Strömstad i bakgrunden är en otroligt vacker upplevelse.

Förutom att våra priser följer årstiderna, vill i gärna uppmuntra våra gäster med husbil och husvagn att stanna hos oss så länge som möjligt. Därför har vi en rabattsats för de som bor längre. På våren och hösten kan du få upp till 20% rabatt på det redan nedsatta grundpriset då du besöker oss i 7 eller fler dagar.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Lagunen ligger ca 3km söder om Strömstad. Ni hittar oss genom att följa väg 176 söderut från centrum. Kommer ni via motorvägen är det smidigast att ta avfart 111. Ni kommer då in via den södra avfarten och när ni närmar er Strömstad ser ni skyltar mot Lagunen.

Faciliteter

  • Minigolf/Bangolf
  • Bastu
  • Cykeluthyrning
  • Familjecamping - åldersgräns kan förekomma
  • Hundbad
  • Konferensmöjligheter
  • Badstrand
  • Badplats
  • Gratis WiFi