Boende

Boka stuga på Lagunen Camping och stugor

En del av: Lagunen Camping & Stugor - Strömstad ****
Boka

Bergsbyn är vårt allra bästa boende. Mysiga stugor med högsta komfort. Plats för upp till sex personer, dusch, wc och fullt utrustade kök. Härlig uteplats där de flesta har utsikt över hav och strand. Bergsbyn klättrar vackert uppför berget och är för dig som vill ha hela det härliga campinglivet, stranden, närheten till naturen och friheten men ändå bo lika bekvämt som hemma. 

Dessutom har vi ett litet Vandrarhem, med ljusa fina rum, delat badrum och kök. Centralt placerat på vår camping, nära restaurang och strand. 

Ekebostugan och Malis lägenhet är två andra boenden med plats för 6 och 4 personer. De är utrustade med kök, badrum, tv och uteplats.  

Höjdenstugorna är små enkla övernattningsstugor för dig som söker ett enklare alternativ. För dig som är på genomfart och ”bara” behöver en plats att sova på, eller som stannar en, två dagar och i huvudsak har Lagunen som utgångspunkt för upplevelser utanför anläggningen.  

Så kort sagt; vi har stugor för alla! För två personer, upp till sex. För de med husdjur och de utan. För de som vill bo enkelt till de som vill ha mer. 

Välkommen till Lagunen året runt!

Kontaktinformation

Skärbygdsvägen 40
45297 STRÖMSTAD
Telefon: 0526-755000

E-post: info@lagunen.se
Hemsida: http://www.lagunen.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt. För aktuella öppettider 2016 besök www.lagunen.se.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Lagunen ligger ca 3km söder om Strömstad. Ni hittar oss genom att följa väg 176 söderut från centrum. Kommer ni via motorvägen är det smidigast att ta avfart 111. Ni kommer då in via den södra avfarten och när ni närmar er Strömstad ser ni skyltar mot Lagunen.