Paket/Erbjudande

Valle Vandrarhem: Vandringspaket

En del av: Valle stugby, camping och vandrarhem

Valle Vandrarhem ligger i anslutning till både det vackra Valleområdet och Varnhems klosterkyrka. Här kan du boka ett vandringspaket med boende i fräscha dubbelrum, entrébiljett till klosterkyrkan samt kartmaterial.

Fly jäkt och stress och ge dig ut i naturen på en vandring genom ett landskap format av inlandsisen för mer än 10 000 år sedan.Det finns mer än 6 mil skyltade leder, sammanbundna genom hela Vallebygden.
Det är storslagna naturupplevelser som väntar i den sjörika bygden,där sju naturreservat ger många möjligheter till vandring,bad och fiske.

För den kulturintresserade finns mycket i omgivningarna. Du har nära till både Varnhem och Gudhems klosterruiner och Skara med den tusenåriga domkyrkan. Varnhems klosterkyrka kan du bl.a nå efter ca. 4 km vandring genom den nya pilgrimsleden.

I vårt vandrarhem erbjuder vi fräscha rum med sköna sängar. Alla rum har egen dusch och toalett. Gemensamt kök för självhushåll.

På området finns även en stugby med 20 st campingstugor.

Kontaktinformation

Per Larsgården
53272 Axvall
Kontaktperson: Marianne Falk
Telefon: 0702-100929
Telefon: 070-2100929
Bokning: 0511-62109
Fax: 0511-62560

E-post: info@vallecamping.com
Hemsida: www.vallecamping.com

Mer från Valle stugby, camping och vandrarhem

Utbud

Prisinformation

Följande ingår i vandringspaketet. * Övernattning i dubbelrum * Entrebiljett till Varnhems klosterkyrka (Klosterstaden) * Kartmaterial och info. * Tillgång till bastu på bryggan. Pris 350:-/pers i dubbelrum. tillägg 100:-/barn.