Se och göra

Aktiviteter - Hafsten Resort

En del av: Hafsten Resort
Boka

Aktiviteter - Hafsten Resort

Hafsten Resort, väster om Uddevalla, är en året-runt-öppen fritids-och konferensanläggning med ett mycket stort aktivitetsutbud både för familjen och enskilda grupper. Här finns allt för att trivas och umgås!

Nära havet

Hos oss kan ni både äta och bo, men även bara komma och utnyttja alla trevliga aktiviteter som vi erbjuder. Vi har ett fantastiskt läge alldeles vid havet som ger många härliga bad vid vår sandstrand och möjlighet att hyra motorbåt, roddbåt, trampbåt, kanot och kajak för att njuta av vattnet. Här finns naturligtvis goda möjligheter till både fiske och krabbfiske för barnen.

Allt för barnen

Vi har en vattenrutsch, som snirklar sig 86 m och som är väldigt populär hos alla barn. De kan även leka hela dagarna på någon av våra lekplatser eller vår stora hoppkudde. Det finns även ett äventyrslekrum inomhus. Genom leken får de många nya kompisar!
Barnen kan även delta i våra ledarledda aktiviteter måndagar, onsdagar och fredagar då vår maskot Älgen Swen är på besök! Missa heller inte vår häst- och strutsgård som alltid är en rolig avbrott från den aktivitetsfylda dagen.

Rid & Vandra

Både vuxna och barn kan rida i skog och mark, men även de allra minsta erbjuds ponnyridning på området. Det finns också stora möjligheter att vandra på någon av våra fina, utmarkerade vandringsleder med hissnande utsikter över den omkringliggande skärgården.

Träna & Tävla

Ni kan tävla mot varandra i vår äventyrsgolf, spela en tennismatch eller spela ett parti boule eller biljard. För att träna kroppen finns här alla möjligheter då vi erbjuder både inne- och utegym med ett stort antal olika träningsredskap och maskiner. Dessutom finns även möjlighet att hyra stavar för stavgång, själv eller i grupp.

Avkoppling

I vårt Mini-Spa med bubbelpool, bastu och relax kan ni verkligen koppla av. I vårt nyöppnade Gym & Wellness finns även både aroma- ång- och finsk bastu. I våra relaxutrymmen kan ni samlas och bara ta det lugnt efter dagens alla upplevelser. Solarium och massage är också möjliga att boka hos oss. Vid stranden har vi dessutom en skön Havsbastu med tillhörande badtunna.

FlyingFox Zipline

Är du sugen på något riktigt spännande och magkittlande? I samarbete med Äventyr & Catering kan vi på vår anläggning erbjuda en hissnande Zipline, 100 meter ovanför marken och med en topphastighet på 90 km/h. Håll i hatten, för här går det undan!

Grupp, kickoff

Om ni är en grupp ordnar vi många roliga gruppaktiviteter, t ex 5-kamp, bakvända bilen, luftgevärsduell, trädfällning, grävmaskinskörning och lerduveskytte som kan kombineras med ert möte eller konferens. Skolklasser och övriga grupper är också hjärtligt välkomna.

Kontaktinformation

Hafsten 120
Uddevalla
Kontaktperson: Ingela Gryfors
Telefon: 0522-644117
Telefon: 070-9279090
Bokning: 0522-644117
Fax: 0522-644480

E-post: info@hafsten.se
Hemsida: www.hafsten.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet alla dagar, året runt.

Mer från Hafsten Resort

Utbud

Prisinformation

Besök vår hemsida för mer information om våra aktiviteter. Du kan även ringa eller mejla oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Fakta

* Bad
* Vattenrutschbana
* Fiske
* Krabbfiske
* Kanot och kajak
* Motorbåt och trampbåt
* Äventyrsgolf
* Tennis
* Volleyboll
* Hoppkudde
* Gym & Fitness
* Mini.spa, med bubbelpool relax och bastu
* Solarium
* Lekplatser och lekrum
* Ridning och ponnyridning
* Vandringsleder
* Ledarledda aktiviteter
* Häst- och strutsgård

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning:
Från Uddevalla kör väg 44 mot Oslo. Ta väg 161 i Torp-rondellen mot Lysekil. Vid Rotviksbro kör mot Orust-Tjörn, väg 160. Följ skyltarna.
Från Göteborg/Oslo (E6) ta av vid Torpmotet mot Lysekil och kör väg 161. Vid Rotviksbro kör mot Orust-Tjörn, väg 160. Följ skyltarna.

GPS: 58º 18´52.82´´11º 43´24.56´´

Faciliteter

 • Bastu
 • Bollspel
 • Boule
 • Båtuthyrning
 • Fritidsfiske
 • Lekplats
 • Lekrum för barn
 • Vandringsled
 • Året runt öppet
 • Badstrand
 • Ledarledda barnaktiviteter
 • Badplats