Paket/Erbjudande

Privatlektion

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
Det spelar ingen roll om du aldrig suttit i en kajak tidigare eller om du tillbringat månader i sittbrunnen. Det finns alltid mer att lära sig. Och på en privatlektion är det du som bestämmer vad det är.

Det spelar ingen roll om du aldrig suttit i en kajak tidigare eller om du tillbringat månader i sittbrunnen. Det finns alltid mer att lära sig. På en privatlektion är det du som bestämmer vad som står på programmet. Vi tränar på det du tycker är viktigast; räddningsövningar och säkerhet eller kajakkontroll och manövrering. Eller något annat. Du bestämmer. Och du har full uppmärksamhet. Effektivt. 

Våra privatlektioner pågår i två timmar.

Kontaktinformation

Upplevelsebolaget
Gustafsberg 320
Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0522-13100

Arrangör: Upplevelsebolaget

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

DATUM 2017
Du kan boka en privatlektion när som helst. I stort sett. Hör av dig så bestämmer vi en tid som passar dig.

TID & PLATS
Du bestämmer själv när du vill ha din privatlektion. En lektion pågår i två timmar. Tänk på att vara ombytt och förberedd när vi ska starta. Kom i god tid. Vi träffas i UpplevelseLadan på Gustafsberg, Uddevalla. Vill du att vi kommer till dig istället? Det funkar också. Vi tar betalt för tid och transport. Hör av dig!

Prisinformation

900 SEK (för 2 timmar)

I priset ingår fullt utrustad kajak med flytväst, paddel och kapell samt flottör, pump, bogsersystem och annan utrustning vid behov.

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Fakta

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att boka en privatlektion. Det kan vara din introduktion till kajakpaddling. Men vi är också ganska säkra på att det finns mycket vi kan lära dig även om du paddlat en del tidigare. En privatlektion gör dig helt säkert till en lite bättre paddlare.

Utrustning
Du hittar en utrustningslista genom att klicka här >>

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum.

Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.