Boende

Johannesvik Camping & Stugor * * * *

Campingen

Vår moderna helårsöppna anläggning ligger mitt i den Bohuslänska naturen, omgiven av hav, en fantastisk natur med närhet till stora strövområden. Vi har ca 350 campingtomter flertalet med el-anslutning. Vi har också ett 40-tal stugor i olika storlek. Några av dem med komplett kök och Carpe Diem sängar.

Campingens badplats ligger vid Klevekilens naturreservat, här har inlandsisen formgivit de omgivande granitklipporna. Soteleden, vandringsleden, passerar campingen och låter dig uppleva en vidunderlig kombination av skogs- bergs och kustmiljöer.

Campingtomterna

Våra campingtomter ligger placerade i natursköna lägen på vårt område. De skyddas till stora delar av granitberg och skogsområde.

Ca ett 100-tal av våra tomter är bokningsbara i förväg, alla med el-anslutning. Se vår områdeskarta på www.johannesvik.se

På anläggningen finns fyra moderna servicehus som innehåller de faciliteter som du kan önska.

Stugor & Rum

Samtliga av våra fräscha och rymliga 4-och 6 bäddstugor har pentry och köksutrustning, färg-tv och wc. Merparten har även dusch. De flesta har separat sovrum med våningsäng/sängar. Altanen med utemöbler ger tillfälle till skön avkoppling under varma dagar och fina kvällar. 
Det är rökförbud i alla stugor. Husdjur är tillåtna i sjutton utvalda stugor.

Våra exklusiva Graniten 6 bäddsstugor på 40 kvm är utrustade med komplett kök som ugn, micro, diskmaskin & matplats. Två separata sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Samt allrum med en dubbelbäddsoffa. I alla våra Graniten stugor har vi Carpe Diem sängar för att få en extra bra comfort.

Vi erbjuder även enkalre rum för 2 personer som boendealternativ. Man delar de allmäna ytorna såsom badrum, kök & matplats med de andra gästerna i huset. 2 av dubbelrummen har stor altan med en vacker havsutsikt.

Barnens Johannesvik

Hos oss trivs barnen, bästa beviset för det är att småbarnsföräldrar som varit på Johannesvik som barn gärna återvänder till oss när de själva skaffat familj.

På anläggningen finns tre lekplatser med olika utrustning som sysselsätter den yngre generationen. Vi har även separat bollplan för fotboll,brännboll eller varför inte kubb. Äventyrsgolfbanan är också ett populärt nöje för hela familjen.

Badplatsen ligger i direkt anslutning till campingen och har både barnvänlig strand och sköna klippor. Vi har även flytbrygga, studsmatta och fast brygga.

Under högsäsongen har vi ledar ledda barnaktiviteter fyra dagar i veckan. Såsom krabbfiske, skattjakt, bollsport och pysselstund. Vid vissa tillfällen under dessa veckor har vi även uppblåsbart hoppland för alla barn.

Aktiviteter för hela familjen

Under veckorna 25-31 erbjuder vi tipspromenad, brännboll, kubb & boule-turnering, populära aktiviteter för hela familjen.

I vår mysiga restaurang, Wägga Lantkök erbjuds allt från hamburgare och pizza till fisk & kötträtter på menyn. Vi har  fullständiga rättigheter. Trubadurkvällar med levande musik & quizkvällar bjuder vi på under högsäsongsveckorna.

Villa Harmoni, vår relaxavdelning erbjuder er skön avkoppling i jacuzzi med blicken riktad mot havet, samt avnjuta vår traditionella bastu. En perfekt aktivitetet när solen lyser med sin frånvaro.

Nytt för 2018 är vår bastuflotte som ligger i det salta haven vid Klevekilens naturreservat och i anslutning till vår badplats. En perfekt aktivitet att avnjuta med dina nära & kära en skön sommarkväll.

Utflyktsmål

Smögen/Kungshamn är ett härligt semesterområde med ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter. Lokalbussen tar dig snabbt till Smögen/Kungshamn. Här finns ett stort utbud av butiker för shopping av hög klass. Smögenbryggan med dess folkvimmel och båtliv, fiskauktionen och fiskbutiker med färska smögenräkor.

Tumlaren, utanför Kungshamn är ett populärt badhus för hela familjen.

Nordens Ark ligger bara några km från Johannesvik och är en fin djurpark på djurens villkor. Här finns ett 90-tal utrotningshotade djurarter .
Sotenäs golfklubb också ett par km bort, är en fin 18-håls golfbana, spelbar nästan året runt.

Kontaktinformation

Wägga Nordgård 1
45634 KUNGSHAMN
Kontaktperson: Marie Andersson
Telefon: 0523-32387
Bokning: 0523-32387

E-post: info@johannesvik.se
Hemsida: www.johannesvik.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet Året runt

Mer från Johannesvik Camping Stugor Konferens Event * * * *

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från Norge/Strömstad:
E6 Söderut mot Göteborg, vid avfart
101 tag av mot Kungshamn/Smögen (väg 162) vid Hallinden Följ väg 171 mot Kungshamn. Vid Askum följ skyltning "Kungshamn S" 800 m efter bron vid Hovenäset Följ skylt "Johannesvik Camping"

Från Danmark/Göteborg:
E6 Norrut mot Oslo, vid avfart 101
tag av mot Kungshamn/Smögen (väg 162) vid
Hallinden Följ väg 171 mot Kungshamn. Vid Askum följ skyltning "Kungshamn S" 800 m efter bron vid Hovenäset Följ skylt "Johannesvik Camping"

Från Stockholm:
E20/E4 mot Göteborg vid Götene tag höger, väg 44 mot Lidköping. Vidare mot Trollhättan, Uddevalla. Följ sedan E6 Norrut mot Oslo, vid avfart 101
tag av mot Kungshamn/Smögen (väg 162) vid
Hallinden Följ väg 171 mot Kungshamn. Vid Askum följ skyltning "Kungshamn S" 800 m efter bron vid Hovenäset Följ skylt "Johannesvik Camping"

Faciliteter

  • Restaurang
  • Internet
  • Dusch
  • Affär