Äta

Restaurang Hotel Koster, Sydkoster

En del av: Hotel Ekenäs Koster

Kosterfjordens utesververing

Vår uteservering Terassen med sitt utekök hålls öppet under juni, juli och augusti. Under för- och eftersäsong är du alltid välkommen att ta mat och dryck med ut. De sommardagar då vädret inte tillåter oss att vara ute håller restaurangen öppet inne. Vissa dagar kombinerar vi våra restauranger med enklare mat ute och finare inne.

Sommartid har vi också flertalet publika evenemang, ladda ner program här>>

Restaurang sommaröppet Måndagar-Torsdagar 13-23, Fredag-Lördag 13-24, Söndag 13-21.

Båtgäst

Gästar du Sydkoster med båt kan du nyttja vår gästplats och ta en lunch, en kvälls a la Carte med ett glas vin eller en kall pilsner i vår restaurang.

Ekners Matsal

Matsalen ligger i huvudbyggnaden och är själva hjärtat av hotellet. Uppkallad efter den ursprungliga ägaren Alma Ekner. Här serverar vi mat när vädret utanför blir för kallt eller stormigt. Alla frukostar serveras också här. Här får du en vy ut över ekarna i parken som sträcker sig ner till hamnen och mot ostronodlingen. Här arrangerar vi allt från bröllop till olika sorters mat- och vinprovningar. På kyliga kvällar och under de kallare månaderna tänder vi den stora öppna spisen för att skapa en varm och mysig känsla.

Kontaktinformation

Hamnevägen 41

Telefon: 0526-20250
Bokning: 0526-20250

E-post: reception@hotelkoster.se
Hemsida: www.hotelkoster.se

Hitta hit

Öppettider

År 2017
Restaurang & bar
24/11- 16/12 Julbord lördagar 18-21 (förboka)

Därefter stänger vi för säsong och öppnar åter påsk 2018.

Mer från Hotel Ekenäs Koster

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Färjeanlöp/hamn: Ekenäs /Korshamn

Fakta

Ett rustikt konferenshotell i skärgårdsmiljö med det gammaldags gemytet och den goda maten. Numera placerat mitt i Nationalparken "Kosterhavet"! Restaurangen är listad i White Guide.

Res hit; Med Kosterbåten, som avgår från Strömstad norra hamn och tar ca 40 minuter innan det är avstigning på Ekenäs, Sydkoster.

Vägbeskrivning

Kosterbåten från norra hamnen, Strömstad