Äta

Restaurang Tanums Gestgifveri

En del av: Hotell Tanums Gestgifveri

Restaurang

Välkomna till en av Sveriges äldsta restauranger. Vi vårdar och utvecklar de svenska mattraditionerna, men låter oss också inspireras av kök från andra delar av världen. Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Likt Sloowfood-rörelsen prioriterar vi närproducerat, ekologiskt, lokala traditioner, och miljön kring maten.

Vi hälsar välkommen året runt, till både lunch och middag. På kvällstid kan du välja vår trerättersmeny eller njuta av vår a la carté. Vi hjälper självklart gärna till med att välja passande viner från vår vinkällare.

Se vår À la carte meny>>

Bröllop eller Fest i Herrgårdsmiljö

På Tanums Gestgifveri erbjuder vi bröllopsmottagningar eller högtidsmiddagar i herrgårdsmiljö med rötter långt tillbaka i historien. Vår största matsal passar för upp till 70 gäster. Vi har även samarbetspartners för bröllop- eller jubileumsfoton, transporter, blommor m.m.

Läs mer och se våra erbjudanden>>

Hotell

Det vackra närbelägna hotellet i herrgårdsstil erbjuder en avkopplande miljö som får en stressande vardag att kännas avlägsen. Samtliga rum på Tanums Gestgifveri håller en hög standard. Hos oss sover du i sköna sängar och har alla bekvämligheter på rummet som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m. Trådlöst internet ingår givitvis utan extra kostnad.

På hotellet hittar du lounge, bar och terasser med vackra grönområden att vistas på.

Kontaktinformation

Apoteksvägen 7
45731 Tanumshede
Telefon: 0525-29010
Bokning: 0525-29010
Fax: 0525-29571

E-post: info@hoteltanum.se
Hemsida: http://www.hoteltanum.se

Hitta hit

Öppettider

Juni, Juli och Augusti
Middag: Alla dagar från kl: 18.00

Mellan den 8 Juli - 31 Juli har vi öppet för lunch alla dagar mellan 12.00-15.00.
Vänligen reservera alltid bord.

För boende, konferenser och privata fester håller vi öppet året runt.

Mer från Hotell Tanums Gestgifveri

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Restaurang Tanums Gestgifveri ligger endast 7 km från Grebbestad, i Tanumshede
E6; väg 163 mot Tanumshede C. Vid Tanums kyrka tag höger. Vid nästa korsning vid hotelldelen Tanums Gestgifveri tag vänster, passera hotellet och sväng höger där ligger restaurangdelen.