Boende

Konferens på Bjertorp Slott

En del av: Bjertorp slott ****

Om Bjertorp Slott

Bjertorp Slott ligger på Vara slätten mellan Skara och Vara.

Känslan kommer direkt när du går in genom den vackra ekporten på Bjertorp Slott redan nu känner du inspirationen komma. Storslagenhet och stillhet omfamnar dig och du förstår att slottet har en spännande historia att berätta. En rysk slagbjörn möter dig i entrén och jugend som stilart har gett slottet dess karaktär.

Restaurangen
Nordiskt kök med influenser från det klassiska franska köket så beskriver kockarna vår matlagningskonst. Vi hämtar råvarorna från traktens leverantörer och låter årstiden prägla menyn. Hos oss är helheten och kombinationen mellan maten och drycken samt miljön viktigare i upplevelsen än de enskilda beståndsdelarna i en maträtt.

Konferenslokaler

Vi har fyra möteslokaler med ny teknik och bibehållen jugendstil. Alla möteslokaler är placerade inne i slottsbyggnaden.

Musiksalen:
Ett rum byggt för bästa akustik. Väggarna är klädda i vacker grön kolmårdenmarmor och arbetade stuckaturer i taket.
Biosittning 100 personer
Skolsittning 60 personer
U- bord 32 personer

Konsuln:
Herr Littorins eget arbetsrum, klätt i mahogny med valnötsinlägg.
Biosittning 60 personer
Skolsittning 32 personer
U- bord 20 personer

Konsulinnan Styrelsesvit:
Mötesrum möblerat för styrelsesittning med egen fåtöljavdelning.
Styrelsesittning 10 personer

Gymnastiksalen:
Kreativt mötesrum Rummet är i originalskick med ribbstolar, parkettgolv och väggpanel från byggnadstiden och designat med möbler, tyger och belysning för att öka kreativiteten i varje möte. Upp till 10 personer.

Grupprum och övriga lokaler:
Ni förfogar fritt över slottets öppna ytor där ni finner en mängd inbjudande mötesplatser för kreativa gruppdiskussioner. För fullt utrustade enskilda grupprum debiteras en kostnad.

Slottsaktiviteter till konferensen

Vi på Bjertorp Slott har massor av aktiviteter att välja bland och samarbetar med ett brett utbud av utvalda aktivitetsarrangörer. Vi erbjuder allt från lekfulla grupp upplevelser till stilla upplevelser för sinnet. Golf för nybörjaren eller proffset, utklassa chefen i en pokerturnering, njut av en champagneprovning eller var med på en kockskola. Allt kan hända hos oss.

Utöver gruppaktiviteter som måste förbokas har samtliga hotellgäster fri tillgång till biljardbord från tidigt 1900-tal, bastu, crocket och boulebanan.

Kontaktinformation

Bjertorp Slott - Hotell och Konferens
Bjertorp Slott
Kvänum i Vara
Kontaktperson: Victoria Johansson
Telefon: 0512-300500
Fax: 0512-300509

E-post: info@bjertorpslott.se
Hemsida: http://www.bjertorpslott.se

Hitta hit

Öppettider

Året runt.

Mer från Bjertorp slott ****

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Efter avstigning, gå upp genom slottsallén

Fakta

Antal rum: 35 Antal bäddar: 63 Gourmet restaurang men även lättare rätter Plats för 140 ätande gäster Certifierade i Västsvensk Mersmak Höga poäng i White guide. Svanenmärkt

Vägbeskrivning

Med bil:
Kör E20 från Göteborg 110 km och från Stockholm 390 km. Skyltat Bjertorp Slott utmed E20. 100 km från Jönköping på riksväg 47. Från Oslo är det cirka 300 km och du kör E6 till Uddevalla och därefter riksväg 44 och 47. Där riksväg 47 korsar E20 ska du ta E20 mot Stockholm några kilometer. Skyltat Bjertorp Slott utmed E20.

Med tåg:
Med X2000 kommer du till Skövde (45 km till Bjertorp Slott), Herrljunga (30 km) eller Falköping (30 km). Åker du med vanligt tåg stannar det på Vara station, som ligger en mil från Bjertorp.

Med flyg:
Flygplatser finns i Göteborg - Landvetter (100 km till Bjertorp Slott), Skövde (55 km) och Trollhättan (55 km).