Äta

Bjertorp slotts restaurang ****

En del av: Bjertorp slott ****

Restaurangen

Hos oss är helheten och kombinationen mellan maten och drycken samt miljön viktigare i upplevelsen än de enskilda beståndsdelarna i en maträtt.

Köket är exlusivt och mångfaldigt prisat. Höga poäng i White Guide vilket borgar för god kvalité.

Årets silverkrog- Sveriges bästa bord 2010.

Årstiderna och de lokala råvarorna präglar menyn. Vinkällaren är välfylld med de rätta smakerna till kombinationen mat och dryck.

Mixa och trixa lunch

Välj själv dina favoriter från ett urval smårätter, sallad och kockarnas husmanskost. Lunchen dukas upp vardagar kl. 12.00-14.00. Pris 165:-/person.

Kontaktinformation

Bjertorp
53591 Kvänum
Kontaktperson: Victoria Johansson
Telefon: 0512-300500
Fax: 0512-300509

E-post: info@bjertorpslott.se
Hemsida: http://www.bjertorpslott.se

Hitta hit

Öppettider

Året runt.

Mer från Bjertorp slott ****

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vid avstigning, gå upp allén till slottet.

Fakta

Chain de Rôtisseurs. Vår Mat och Vinconnesaiur är medlem i Chaine des Rôtisseurs proffessional, en internationell stekvändarorder från år 1248. För att bli rekommenderad och invald till orderns proffessional måste du vara anställd på en av de främsta gourmetrestaurangerna i världen med internationellt hög klass. White Guide. I 2011 års upplaga av White Guide har 544 restauranger kvalificerat sig och 228 är poängbedömda vilket är fler än tidigare år. Guiden rekommenderas till alla som önskar hitta de bästa restaurangerna i Sverige. Bjertorp Slott är en utav dessa restauranger som är poängbedömda. Smaka på Västsverige. 43 västsvenska krogar har certifierats och diplomerats under Smaka på Västsverige. Vi är en av dessa. Smaka på Västsveriges syfte är att vidareutveckla det Västsvenska köket, utveckla samarbetet mellan krogar och råvaruproducenter. Allt för att berika tillresande gäster och regioninvånare med varierande matupplevelser värda såväl en gourmetresa som en omväg. Läs mer på www.vastsverige.com/mersmak för mer fakta samt tips på fler restauranger och råvaruproducenter. Sveriges Bästa Bord är en gastronomisk guide med syfte att utveckla Svensk Gastronomi och visa upp alla de ställen där riktigt god mat lagas och där du kan få kulinariska upplevelser som kan bli ett minne för livet. Bjertorp Slott har tilldelats titeln Årets silverkrog i Sveriges Bästa Bord 2010- guide över Sveriges bästa restauranger.

Vägbeskrivning

Göteborg 100 km
Stockholm 400 km
Jönköping 80 km
Lidköping 40 km
Oslo 350 km
Mellan Vara och Skara