Paket/Erbjudande

Sköna Söndag på VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

CHECKA IN. ANDAS UT.

Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage - gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din spavistelse börja.

En liten varning i all välmening: På Vann har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra hos oss.

VANNS FLERDIMENSIONELLA SPAUPPLEVELSE

Med en 1000 kvm spa-avdelning ger VANN Spa Hotell och Konferens den västsvenska spa-upplevelsen helt nya dimensioner. Miljön hos oss visar mycket av vårt sätt att tänka och vara. Vi välkomnar dig i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa och som talar ett alldeles eget form- och materialspråk. Huset är skapat att vara en självklar del av det mäktiga bohuslänska granitlandskapet och från våra panoramafönster har du en magisk utsikt över Gullmarsfjorden. Här sveper vi in våra gäster i en magisk väv av vatten och unika upplevelser. Vi för dig varsamt från vatten till bastuhetta. Från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad. På en dag. Eller hur länge du själv vill. Fyrstjärnig lycka stavas VANN.

MAGISKA TJÄRNAR, POOLER OCH KURBAD

Sparitualen på Vann är en både fysisk och sinnlig naturupplevelse. Låt våra magiska vatten: Stora Tjärnen och Lilla Tjärnen omfamna dig med vältempererat vatten och känn känslan. Därute, på andra sidan panoramafönstret, skimrar den mäktiga Gullmarsfjorden. Dröm dig bort i ett skärgårdslandskap som väcker sommardrömmar, alla tider på året. Komplettera sedan gärna med ett kurbad. VANN är fullt av vatten. Och de flesta av våra gäster kan inte få nog av det.

Sköna Söndag-paketet:

 • Övernattning i dubbelrum
 • Entré till vårt stilla spa med sex stycken pooler och tre olika bastu designat av Gert Wingårdh, med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden. 
 • Möjlighet att delta i våra aktivitetspass.
 • Lån av skön badrock och Vanns tofflor att ta med hem. 
 • En tvårättersmiddag komponerad efter säsong av våra kunniga kockar.
 • Stor frukostbuffé med hembakat bröd och ekologisk frukt.

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens
Lingådde Lingatan
454 80 BRASTAD
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200
Fax: 0523-44459

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider i spaavdelningen:

Söndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-21.00
Lördag: 07.00-22.00

Barntider i vår spaavdelning endast på fredagar kl. 07.00-10.00 samt 15.00-18.00, alltid i målsmans sällskap. Övriga tider och dagar har vi 18 års gräns eller 13 år i målsmans sällskap. Under vissa skollov har vi utökade öppettider.

Prisinformation

Erbjudandet gäller enbart söndagar

Pris fr. 995 kr per person 

Enkelrumstillägg +300 kr per natt

Barn 0-4 år bor gratis i förälders säng
Barn 5-12 år betalar halva priset

 

Tilläggspriser:

 • Svittillägg: 850 kr/person och natt
 • Kaptensvittilägg: 500 kr/person och natt
 • Dubbelrum Plustillägg 200 kr/rum och natt

Fakta

Detta ingår:

 • Övernattning i dubbelrum (söndag-måndag)
 • Frukostbuffé 
 • Tvårättersmiddag (förrätt och varmrätt)
 • Entré till spa och träning
 • Möjlighet att delta i våra gruppaktiviteter i spa

 

Vägbeskrivning

Vann ligger 23 km nordost om Lysekil. Från Göteborg är det ca 110 km och drygt en timmas bilresa. Du som kommer med bil på E6:an, välj Smögen länsväg 162 ca 10 km norr om Munkedal. Tag vänster efter ca 4 km, avfart mot Vann. GPS-koordinater: LAT: 58,4436 LONG: 11,5744

Faciliteter

Restaurang
Bar
Uteservering
Lunch
Kabel TV
Dusch
Hårtork
Pool
Hiss
Bastu
Motionsslinga
Tillgänglighetsanpassad
Frukostservering
Året runt öppet
Parkering
Strykbräda
Gratis WiFi