Boende

Påarps Gård Gårdshotell

Mitt ute i skogen hittar du Påarps Gård. Vi befinner oss i Västsveriges sydligaste inland nära Fegens naturreservat .

Här finns en mängd med sjöar- upp till 90 stycken inom 20 minuters räckhåll. Vi ligger i Svenljunga kommun som i sin tur erbjuder upp till 300 sjöar. Påarp är ett ställe för naturälskaren och fiskeälskaren. Här erbjuder vi guidade fisketurer för den som vill testa på att fiska Aborre eller Gös. Varför inte testa på att fiska på egen hand?

Hållbarhet

Påarps Gård jobbar ständigt med hållbar utveckling och använder jordvärme, vindkraft och elbilar. Se vår artikel och film på EON:s hemsida

De ljusa och moderna rummen på Gårdshotellet har god standard med sittmöbler och en minibar. Alla rum har också utsikt över trädgården och sjön som ligger nedanför. Fri tillgång till wi-fi. Alla rum har en liten uteplats där man kan sitta och njuta i solnedgången. Påarp restaurang som serverar lunch och middag med traditionella svenskt mat som lagas från grunden. Vi jobbar med närproducerade råvaror och vi använder gärna kött med lokal anknytning. Maten kan avnjutas med god utsikt över sjön som ligger nedanför hotellet och restaurangen. Vi har fullständiga rättigheter.

Omgivningar

Cykelleden Ätradalsleden kan ta dig hit på cykel om du kommer från Falkenberg eller från Falköping (via Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga). Vi har cyklar för dig som önskar att hyra. Vi har rundslingor som Bondemilen på 10 km eller andra kortare turer för dig som bara vill promenera i vår natur. De flesta cykelturer går på lågtrafikerad grusväg. I närheten ligger även Kindaholms Pilgrimsled, en tur på 40 km där du kan stöta på Medeltidens vingslag. Lång tid tillbaka mötte Svensken Dansken och i nära anslutning, vid Kindahus, finns märken kvar från Medeltiden. För dig som är intresserad av bra cykelturen finns även Kindaholmsturen på 47 km.

Vi erbjuder dessutom konferens, aktiviteter, camping och stugor

Förtom hotellet hittar ni mysiga stugor á 70-90 kvm med självhushåll, två sjönära campingplatser med el och hygienfaciliteter. Vår anläggning passar både barn som vuxen. Här finns konferenslokaler med utrustning och tillgång till Wifi. Här kan du lätt avbryta dina möten med en frisk nypa luft.

På gården finns det ett brett utbud av aktiviteter vi erbjuder exempelvis femkamp, fiske och kanotuthyrning och andra trevliga evenemang för till exemepel svensexan eller möhippan.

Kontaktinformation

Påarpsgård

Kontaktperson: Anders Mårtensson
Telefon: 0325-53011
Telefon: 0706-653011
Bokning: 0325-53011

E-post: info@paarpsgard.se
Hemsida: www.paarpsgard.se

Hitta hit

Öppettider

Hotellet har öppet året runt och restaurangen har alltid öppet för våra hotellgäster

Mer från Påarps Gård Gårdshotell

Utbud

Prisinformation

Se vår hemsida för aktuell prisinformation!

Fakta

Påarps-Gård har anor från 1500-talet.
Idag drivs Påarps-Gård av sjätte generationen Mårtensson, Anders och Pernilla.

Under tjugofem års tid har Anders och Pernilla utvecklat Påarps-Gård från traditionellt lantbruk till ett unikt paradis i skogen.

Vägbeskrivning

GPS -Koordinater X 6354012 Y1343211. Kör mot Håcksvik, därifrån skyltat. Om du kommer från Tranemo och Gislaved kör mot Skyarp och sedan ner till vänster. Från Falkenberg tar det ca 1h och 15 minuter kör via Ullared, Mjöbäck, Östra Frölunda och Håcksvik sedan skyltat. Från Göteborg tar det 1h och 40 minuter. Kör till Borås och ta av mot Svenljunga RV 27. Kör mot Håcksvik, sedan skyltat.