Boende

Bed&Breakfast Kynnefjälls Natur

En del av: Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Bed&Breakfast Kynnefjälls Natur

Bed & Breakfast på Kynnefjäll är ett unikt boende högt uppe på Sveriges sydligast fjäll. Våra 12 dubbelrum är personligt inredda med olika teman med anknytning till skog och natur.

På morgonen får du en härlig promenad genom skogen till gården, där frukosten serveras. Du kan njuta länge av den rejäla frukostbuffén med hembakat bröd och knäckebröd, flingor och fil, ägg, sill, marmelader och goda ostar. När solen skiner är altanen en perfekt plats med utsikt över ängarna kring gården.

Hos oss kan du vandra, fiska, plocka bär och njuta av lugnet. Vi har också ett stort antal aktiviteter att välja på för dig som vill pröva något annorlunda under kunnig ledning. Skjutning med gevär eller båge, kamratbanan, kast med yxa eller baka bröd i gammaldags bakugn är bara några av de spännande aktiviteter vi kan erbjuda som tillval till din vistelse.

Kontaktinformation

Kynnefjälls Natur
Bråmarken 19
455 95 Hedekas
Kontaktperson: Leif Torstensson
Telefon: 0524-32088
Telefon: 070-6801354

E-post: info@kynnefjall.com
Hemsida: http://www.kynnefjall.com

Öppettider

Sommartider juni - augusti:
Incheckning kl 15-18
Utcheckning kl 8-10

Övriga året sker in- och utcheckning enligt överenskommelse

Mer från Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Utbud

Fakta

Kynnefjälls Natur har 12 dubbelrum med Bed&Breakfast. Alla rum har egen toalett med dusch, kylskåp, vattenkokare och stöveltork. Frukost serveras i restaurangen på gården.

Vägbeskrivning

Från Göteborg
Kör E6 mot Oslo. När ni passerat Håby norr om Munkedal - Kör av E6 via avfart till Dingle. Fortsätt norrut på väg 165 ca 3 km till Svarteborg. Ta av till höger mot Hedekas och kör ytterligare ca 14 km. Sväng vänster vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Ed
Kör mot Munkedal. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Färgelanda
Kör till Hedekas. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.