Boende

VANN Spa Hotell och Konferens - SPA

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil
Boka

VANN SPA

Vann Spa Hotell och Konferens är ett underbart spahotell i Norra Bohuslän. I spaavdelningen finner du vatten både inne och ute. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarsfjorden. Med fjorden på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. I den kallaste poolen är det bara 10° och som varmast är det ca 38°. Stora och lilla Tjärn håller sig runt behagliga 32°. Kliv ner i vattnet och släpp allt annat så känner du snart hur lätt du flyter.

Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Vi har även en strandbastu med bad i Gullmarsfjorden.

FYRA HÖRNSTENAR

Vann Spa bygger på våra fyra hörnstenar:

Det mångfaldiga Bohuslän: närheten till vatten, skog, berg och fjäll genomsyrar hela Vann och naturen är med ända in i våra behandlingar genom både sten- och vattenterapier.

Ekologi: vi använder i så stor utsträckning som möjligt naturliga produkter baserade på växtteknologi och byggstenar från naturen. Vi använder även i viss mån egenproducerade produkter med ekologiska ingredienser.

Omtanke: både om våra gäster och om varandra på Vann. Vi har valt att lägga lite mera tid på varje individ och lägger stor vikt vid kompetens och lämplighet hos våra terapeuter.

Modern design: genomsyrar hela anläggningen. Vann Spa står för mystik, lugn och en helt egen värld. När du passerat vår spareception träder du in i vår värld, Vann.

VATTEN INNE OCH UTE

Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarsfjorden. Med en fjord på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Inget rum är det andra likt och det finns en tanke bakom alla material, varje ljusstråle och detalj – här ska du kunna koppla av utan ansträngning. Stora Tjärn med sin svarta botten, mörkgrå väggar och indirekta belysning är en mystisk, lugn och vilsam miljö. Ett dopp här är en bra start om du kommer direkt utifrån och är stressad, trött eller bara i behov av att få vara med om något nytt. Kliv ner i vattnet och släpp allt annat så känner du snart hur lätt du flyter.

 

_____________________________________________________

LÄS MER | Gilla oss på Facebook
Kontakta oss på: 0523 - 442 00

Se vår behandlingsmeny här

 

 

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens
Lingådde
454 80 BRASTAD
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200
Fax: 0523-44459

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider i spa:

Söndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-21.00
Lördag: 07.00-22.00

Barntider i spaavdelningen:
Fredagar mellan 07.00-10.00 och 15.00-18.00.
Övriga tider och dagar har vi 18 årsgräns eller 13 år i målsmans sällskap.
Under vissa skollov utökas barntiderna, se vår hemsida för mer information.

Prisinformation

Vi erbjuder 3 olika dagspapaket:

Morgonspa
Starta dagen med vår stora frukostbuffé och avsluta med lunchbuffé i restaurangen. Däremellan en skön förmiddag i vårt spa. 

Pris: Vardag 645 kr/person 
Pris: Helg 745 kr/ person

Lunchspa
Börja dagen med att kliva in i spa vid kl 10.30 och njut i spaavdelningen fram tills lunch. Kl 13.30 serveras vår lunchbuffé med nybakat bröd, salladsbord och varmrätt.

Pris: Vardag 595 kr/person 
Pris: Helg 695 kr/ person

Aftonspa
Starta med eftermiddagsfika och avsluta med en tvårättersmiddag i restaurangen. Däremellan en skön eftermiddag i vårt spa. 

Pris: Vardag 745 kr/person 
Pris: Helg 845 kr/ person

Barn 0-12 år är välkomna att boka aftonspa på fredagar då vi även har barntider i våra pooler.

Fakta

Se vår behandlingsmeny här.

Vägbeskrivning

Från E6, ta av vid Glädborgsmotet. Väg 162 mot Lysekil/Smögen. Efter ca 5 kilometer ta av till vänster vid skylt Vann Spa Hotell & Konferens

Faciliteter

Restaurang
Bar
Uteservering
Lunch
Rökfria rum
Internet
Kabel TV
TV
Luftkonditionering
Dusch
Telefon
Hårtork
Tvätt service
Pool
Terrass / Balkong
Hiss