Paket/Erbjudande

Kajak & musik

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
Stilla paddling med lunch på en ö, följt av vedbastu, trerätters middag, levande musik och en mjuk säng. Kan det bli så mycket bättre?

Kombinera en fin kajaktur med havsbastu och saltbad, trerätters middag, levande musik och övernattning i mjuk säng. Alltihop på västkustens skönaste musikställe, Slussens Pensionat. Kan det bli mycket bättre än så?

När du har checkat in på panget, väntar kajakerna för en skön tur i lugna vatten. Vi glider ut under de mäktiga klipporna på sysidan Slussekilen och ger oss iväg på en mysig dag på vattnet. Havstensfjorden är Sveriges ejdertätaste vattenområde och med en gnutta tur träffar vi på några av knubbsälarna från fjordens koloni, och får se en havsörn sväva i himlen ovanför Hasselöarnas naturreservat.  

Efter en ölunch glider vi så småningom tillbaka till Slussen. Då är bastun varm och ölen kall. Kvällen kan börja.

Kontaktinformation

Upplevelsebolaget
Gustafsberg 320
Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0522-13100

Arrangör: Upplevelsebolaget & Slussens Pensionat

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

DATUM 2017
Vid förfrågan för grupper om minst 6 deltagare.

BOKNING
Vill du boka Kajak & musik skickar du ett mail på bokning@upplevelsebolaget.com eller ringer oss på 0705 - 13 10 85!

;

Prisinformation

från 2 895 SEK

I priset ingår all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst) transport och rengöring av all utrustning samt guidning och instruktioner av erfarna guider. 3-rätters middag och frukost på pensionatet, övernattning i dubbelrum, samt bastu och livemusik. Vill du bo i enkelrum, tala om det för oss så återkommer vi med möjlighet och pris.

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Fakta

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att följa med på turen. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där vi tränar på de grundläggande färdigheter du behöver. Vi förutsätter dock att du är simkunnig och att du fyllt minst 15 år.

Utrustning
Du hittar en utrustningslista genom att klicka här >>

Lunch/fika
Du kan även låta oss ordna lunch och fika till dig. Det beställer du för 150 kr extra. Vår paddellunch är en ekologisk pastasallad med kyckling, serverad med nybakt bröd, smör och dressing. Efteråt rundar vi av med mamma Lenas hembakta ekologiska kanelbullar och en espresso. 

Är det något du inte tål eller är allergisk mot tar vi naturligtvis hänsyn till det och erbjuder ett annat alternativ. Hör i så fall av dig.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum. Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.