Paket/Erbjudande

Kajaklyx på Väderöarna

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
I den västligaste utposten av skärgården lever ingen längre permanent. Här har sjöfåglar och säl en fristad. Men på Storö ligger ett värdshus med god mat, mjuka sängar och vänlig service. Ett perfekt basläger för tre dagars utforskande av Sveriges mest exotiska paddelvatten.

Vi startar vår Väderöpaddling med en tur i Fjällbacka. Från de yttre öarna får vi båtlift över fjorden till värdshuset. Där har vi vår bas för två dagars paddling bland arkipelagens tvåhundra öar. Att vi kan avsluta dagarna med bastu, en god middag och lite paddelskrönor till konjaken gör inte turen sämre, eller hur?

Kontaktinformation

Upplevelsebolaget
Gustafsberg 320
Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0522-13100

Arrangör: Upplevelsebolaget & Väderöarnas Värdshus

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

DATUM 2017
Efter överenskommelse för grupper om minst 4 deltagare.

TID & PLATS
Vi träffas kl. 09.00 i Upplevelseladan på Gustafsberg, Uddevalla. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl. 17.00 på avslutningsdagen.

;

Prisinformation

6 400 SEK

I priset ingår all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst). All mat under turen (frukost och tvårätters middag på värdshuset, medhavd lunch under paddlingen), två nätters logi i dubbelrum samt bastubad på Väderöarnas Värdshus. Transport till och från Fjällbacka och vidare till öarna med all utrustning, rengöring av all utrustning, samt guidning och instruktion.

I priset ingår inte alkohol till maten.

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Fakta

Förkunskaper
Du behöver inte vara någon kajakexpert för att följa med på en helgtur till Väderöarna, men det är bra om du har en viss paddelvana. Väderöarna kan vara blåsigt och vi anpassar paddlingen efter rådande förutsättningar. Du skall vara simkunnig och ha fyllt minst 15 år.

Utrustning
Du hittar en utrustningslista genom att klicka här >>

Mat
Är det något du inte tål eller är allergisk mot tar vi naturligtvis hänsyn till det och erbjuder ett annat alternativ. Hör i så fall av dig i god tid.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum.

Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.