Se och göra

Decléor Aroma Spa Strömstad

En del av: Strömstad Spa

Ett flagship spa med massor av val.

Vi är stolta över att vara norra Europas enda flagship spa för Decléor. Vi erbjuder ett komplett utbud av deras produkter och behandlingar. Decléor är ledande inom aromaterapi och står för optimala resultat och totalt välbefinnande.

Decléor Aroma Spa Strömstad breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Förutom att välja mellan ett trettiotal sköna behandlingar kan du naturligtvis också flyta omkring i spadelen. Utomhusjacuzzi med utsikt över havet, saltvattenspool, finsk sauna, ångbastu, kneippbad, snötunna och fotbad ingår i entrébiljetten.

Dagspa & Spapaket

Ta del av vårt spautbud, erbjudanden och boka behandling här>> 

Ge bort en upplevelse?

Överraska någon med ett uppskattat presentkort! Vad sägs om ett härligt hotellpaket med Spa-behandling, en smakupplevelse i vår restaurang eller varför inte en skön behandling med väldoftande och välgörande produkter från Decléor? Oavsett vad du väljer är ett besök på ett Spa-hotell en upplevelse man minns länge.
Köp presentkort online på vår hemsida>>

Varmt välkommen!

Kontaktinformation

Strömstad Spa & Resort
Kebalvägen 229
452 40 STRÖMSTAD
Telefon: 0526-30342
Bokning: 0526-30342
Fax: 0526-30320

E-post: info@stromstadspa.se
Hemsida: www.stromstadspa.se

Hitta hit

Öppettider

Bad och träning har öppet alla dagar 07:00-21:00.

Fakta

Hotellet har 232 rum fördelat på 116 dubbelrum, 104 superiorrum och tolv frontsviter. Nästan alla rum har havsutsikt. Alla sviter och superiorrum har balkong och en bäddsoffa. Alla rum är dubbelrum. Sviter och superiorrum har badkar och standardrummen har dusch. Interiören är ljus och modern. Fem stycken handikappsanpassade rum.

Hotellets gäster har fri entré till spa-och träningsavdelning.