Paket/Erbjudande

Fiske i paket, Hökensås

En del av: Hökensås Camping & Stugby

Spendera 3 dagar på natursköna Hökensås och fiska regnbåge och öring i de fiskrika sjöarna i ett av Sveriges absolut mest välkända och välskötta sportfiskeområden. Bo naturnära i en fullt utrustad stuga med självhushåll på Hökensås Camping & Stugby. Här finns möjlighet att äta på områdets restaurang, handla basvaror i butiken och införskaffa fiskeutrustning i den välsorterade fiskebutiken. Hyr fiskeutrustning, guide, båt, flytring eller gå en kurs i flugfiske - på Hökensås är servicen alltid i fokus.

I paketet ingår:

Boende 2 nätter i stuga med självhushåll

48-timmars fiskekort

Två middagar

Två frukostkorgar

Om Hökensåsområdet

Hökensås är ett stycke vildmark med stora naturvärden och rogivande stillhet. Här finns fantastiska strövområden och vandringsleder, med riklig förekomst av bär, svamp och vilda djur. Mest känt är området bland fiskeintresserade. Med ett femtiotal sjöar och tjärnar, varav trettio är utmärkta fiskevatten, ses Hökensås som ett paradis för fiskare – såväl proffs som amatörer. Med närhet till Hökensås ligger småstadsidyllen Tidaholm som har ett mysigt centrum med små butiker. Vackra Tidan porlar genom staden och binder samman skön natur med charmig stadsmiljö. I Tidaholm finns Sveriges enda konsthall ägnad åt att visa litografisk konst, Tidaholms museum som berättar historien om Tidaholm samt VinContoret som bland annat erbjuder middagar, dryckesprovningar och gourmetkvällar.

God fiskelycka!

Kontaktinformation

Håkängen 1
52291 Tidaholm
Telefon: 0502-23053
Bokning: 0502-23053
Fax: 0502-23023

E-post: hokensas@nordiccamping.se
Hemsida: www.hokensas.nordiccamping.se

Hitta hit

Öppettider

År 2016 är paketet bokningsbart april-oktober.

Prisinformation

1225 SEK per person

Priset är baserat på 4 personer.

I priset ingår 2 nätter i stuga, 48-timmars fiskekort, två middagar och två frukostkorgar.

Tillval:

Lunch eller lunchpaket 85 SEK st/170 SEK för två dagar

Städning 550 SEK per stuga

Lakan och handdukar 95 SEK per set

Priserna gäller för år 2016.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

För ytterligare information om fisket på Hökensås kontakta Hökensås Sportfiske på telefon 0502-23000.

Vägbeskrivning

Avstånd
Stockholm ca 370 km
Göteborg ca 170 km
Jönköping ca 40 km

Från Tidaholm
Från centrum kör höger efter Stadshotellet, och fortsätt rakt fram ca 5 km, tag sedan till vänster mot Hökensås. Efter totalt ca 14 km är Ni framme vid Hökensås Camping & Stugby som ligger på höger sida av vägen.

Från Jönköping
Tag väg 195 mot Hjo. Kör ca 40 km. I Brandstorp tag av till vänster mot Hökensås. Kör 9 km till en T-korsning och här till vänster. Hökensås Camping & Stugby är belägen på höger sida efter ca 500 m.

Från Göteborg
Kör mot Borås/Ulricehamn till Bottnaryd. Ta av mot Mullsjö och sedan mot Habo. Strax före Habo ta av mot Blåhult 21. Följ skyltarna till Blåhult. Hökensås Camping & Stugby ligger på vänster sida 2 km efter skylten som visar att ni är i Blåhult.