Boende

Konferens -Kynnefjälls Natur

En del av: Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Förutom konferenser, där vi erbjuder mat, lokaler och övernattning erbjuder vi även specialdesignade konferenspaket till mycket konkurrenskraftiga priser.

I vårt heldagspaket ingår förmiddagskaffe/te med smörgås, lunchbuffé, eftermiddagskaffe/te med kaka samt konferenslokal, frukt och vatten i lokalen. Kontakta Kynnefjälls Natur för offert.

I vårt tvådagarspaket ingår eftermiddagskaffe/te med smörgås och tvårätters middag första dagen. Övernattning i dubbelrum.
Andra dagen ingår frukost, förmiddagskaffe/te med kaka, lunchbuffé samt eftermiddagskaffe/te med kaka. Konferenslokal med frukt och vatten båda dagarna. Kontakta Kynnefjälls Natur för offert.

Du kan göra flera tillval. Komplettera med aktiviteter som både piggar upp och stärker gruppen, köp till ett specialkomponerat vinpaket till kvällens middag eller utöka luncherna med en eller två rätter, bara för att nämna några möjligheter.

Vi har ett flertal lokaler för olika gruppstorlekar och behov och många platser för utvecklande möten, både ute och inne. Vi kan ta emot ca 50 gäster för heldagskonferens och ca 30 gäster för flerdygnskonferens med övernattning.

I våra konferenslokaler finns alltid OH, blädderblock och whiteboardtavla. Hela anläggningen har WiFi, tv, och storbildsprojektor med duk.

Vi serverar förstklassig mat från det svenska köket. Vilt och fisk är vår specialitet samt traditionell husmanskost. Vi vill också använda närodlat och ekologiskt i så stor utsträckning som det bara är möjligt. Råvarorna ska hålla hög kvalitet och tillagas med mycket omsorg och kärlek. Menyn ska liksom allt annat på gården, följa årstidernas växlingar. Vi hoppas att vår restaurang med dess nybyggda moderna kök skall svara upp mot alla era önskemål om bra priser och god kvalité.

Vår vinlista har komponerats med tanke på att skapa en helhet med maten. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar gärna vårt eget vatten i karaff till maten som ett gott alternativ till andra drycker. Av miljöhänsyn använder vi inte buteljerat vatten. Vi försöker också undvika engångsartiklar där det är praktiskt möjligt.

Kontaktinformation

Bråmarken 19
455 95 Hedekas
Kontaktperson: Leif Torstensson
Telefon: 0524-32088
Telefon: 070-6801354

E-post: info@kynnefjall.com
Hemsida: http://www.kynnefjall.com

Hitta hit

Mer från Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Utbud

Fakta

Våra arrangemang drivs i linje med hållbar utveckling. Vi lägger stor vikt vid att vårda den natur vi använder så att den finns kvar till kommande generationer. Kontakta oss för så vi kan skräddarsy er konferens samt lämna en offert efter era behov och önskemål!

Vägbeskrivning

Från Göteborg
Kör E6 mot Oslo. När ni passerat Håby norr om Munkedal - Kör av E6 via avfart till Dingle. Fortsätt norrut på väg 165 ca 3 km till Svarteborg. Ta av till höger mot Hedekas (skylten syns dåligt) och kör ytterligare ca 14 km. Ta vänster vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Ed
Kör mot Munkedal. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Färgelanda
Kör till Hedekas. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.