Boende

Munkedals Herrgård

Boka

Den snart 200 år gamla herrgården är det perfekta stället för er som vill njuta av god mat, sköna sängar m.m i en vacker miljö. En unik mötesplats nära träden, lugnet och historien. ”Det goda livet” på Munkedals Herrgård är tillgängligt för den som uppskattar stil, klass och tradition.

I entre`planet välkomnas ni i vår fina veranda och går sedan vidare in i våra vackra salonger, här serverar vi luncher, middagar till våra gäster upp till 75 personer.

Vi anordnar Minnestund, Bröllopp, Födelsedagsuppvakning, Konferenser m.m.

Herrgården har 28 bäddar fördelat på 4 enkelrum, 10 dubbelrum och en lägenhet med 2 separata dubbelrum.

På övervåningen finns två konferensrum. Det ena med plats för ca 20 personer och det andra för 8-10 personer. Det gör Munkedals Herrgård perfekt i storlek för personliga konferenser.

Herrgården bjuder tillsammans med sina två andra ställen, Vågsäter, och Harkerud, på olika källor till inspiration, rekreation och natur upplevelser. Tre unika mötesplatser med kvaliteter utöver det vanliga. Här kan du kombinera de olika delarna för en maximal upplevelse. Kom och stanna över några dagar

Ring och boka eller kontakta oss för frågor så hjälper vi dig gärna. Telefon: 0524-28506
VÄLKOMNA! hälsar personalen på Munkedals Herrgård.

Aktiviteter

Alla vill ha en givande konferens eller kick-off.  Munkedals Herrgård med sin unika miljö och sina mötesplatser mitt ute i naturen är något utöver det vanliga.

Vi erbjuder fina naturupplevelser i våra naturrum vid Harkerud och Vågsäter. Prova på fiskelyckan i våra vatten, dela upp i grupper och tävla i femkamp eller bara trivs runt vår vackra Herrgård.

Kontaktinformation

Munkedals Herrgård
Sörbygdsvägen 2
45533 Munkedal
Kontaktperson: Elisabeth Flodin
Telefon: 0524-28506

E-post: info@munkedalsherrgard.se
Hemsida: http://www.munkedalsherrgar...

Hitta hit

Mer från Munkedals Herrgård

Utbud

Prisinformation

Dagkonferens 525 kr/pers Halvdagskonferens inkl lunch 380 kr/pers Dagkonferens inkl 3-rätters middag och logi 2035 kr/pers

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen ligger alldeles intill vår Herrgård.

Fakta

Enligt en sägen är Munkedals Herrgård uppförd på samma plats som ett antal munkar bodde på under 1200- och 1300-talen. Munkarna skall ha varit utsända från Dragsmarks kloster på Bokenäset. Därav även namnet Munkedal. Herrgården uppfördes 1823 i sitt nuvarande utförande av Herman Julius Nordberg, tillika ägare av det järnbruk som föregick pappersbruket Arctic Paper Munkedals AB som ligger alldeles i närheten. Herrgården beboddes sedan fram till 1980-talet av olika ägare. Alla kännetecknade av olika karaktärsdrag och handlingar som format och färgat just den epoken som var och en av dem företrädde av brukets historia. Munkedals Herrgård ägs och förvaltas av Munkedal Skog AB.

Faciliteter

Dusch
Bastu
Fritidsfiske
Golf
Frukostservering
Gratis WiFi