Sevärdheter

Folkets Hus i Lysekil

Bio Folkan

Bio Folkan ligger i centrala Lysekil på Kungsgatan 17.

Vi visar de senaste filmpremiärerna och har bio 3-5 kvällar i veckan i en salong som har 187 sittplatser. Filmen visas via digital projektor och Dolby Stereo ljud. 

Mobilanpassad sida med aktuellt utbud:  www.folketshuslysekil.se/mobil 

Några tillfällen per år visar vi balett eller opera, direktsänt från t ex Metropolitan i New York, Kungliga operan i Stockholm och Bolsjojteatern i Moskva. Förstklassigt ljud och mycket närbilder!!! Dessutom servering av vin och mat i pausen.

Barn

För barn ordnar vi filmvisning i 2D och 3D och ordnar med teaterföreställningar både under loven och skoldagar.

Kultur

Kulturen är alltid i fokus på Lysekils Folkets Hus. Bl a fick vi sommaren 2010 Lysekils kommuns kulturpris 2010 och Folkets Hus och Parkers konstpris 2012.

För aktuell information - gå in på www.folketshuslysekil.se . Här hittar du med all säkerhet något som kan locka dig till Kungsgatan 17.

Lokaler/Konferens

Folkets Hus i Lysekil är verkligen ett folkets hus! Företag och föreningar kan hyra våra trevliga lokaler och de är väl lämpade till konferenser, möten och mässor i det mindre formatet.

Kontaktinformation

Folkets hus
Kungsgatan 17
LYSEKIL
Kontaktperson: Cecilie Hofny
Telefon: 0523-10134
Telefon: 070-2735390
Bokning: 0523-10134

E-post: info@folketshuslysekil.se
Hemsida: www.folketshuslysekil.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi visar film 3-5 kvällar i veckan i en salong som har 187 publikplatser. Filmvisningen visas visas via digital projektor och ljudanläggningen är digital Dolby Stereo.

I salongen finns IR hörselanläggning. Säg till i kassan så lånar de ut en ljudmottagare. 

Du kan också abonnera biosalongen och vi kan erbjuda enskilda, företag och föreningar att anordna fester, se förhandsvisningar m.m..

I huset pågår aktiviteter under många av dygnets timmar mån - sön. Ring för mer information

Kommer du med bil finns parkering på baksidan av huset vid Stengatan. 

Vägbeskrivning

Kör mot Lysekil centrum. I södra hamnen kör till höger vid Hotell Lysekil. Efter Hotell Lysekil tag höger igen förbi Swedbank och Konsum. Fortsätt rakt fram med stadsparken på vänster sida. Följ Kungsgatan hela vägen upp tills du har biograf Folkan på höger sida. Nu är du framme.

Faciliteter

Tillgänglighetsanpassad
WC/Toalett