Boende

Hotell Bele, Sweden Hotels * * *

Välkommen till Hotell Bele, Sweden Hotels

Hotellet med hemtrevlig miljö, trivsam atmosfär och personlig service mitt på gågatan. Alla de 31 rummen är personligt inredda och rökfria. Hotellet har egen gratis parkering på bakgården och trådlöst internet.

Rummen skiljer sig åt i form, färg och storlek. Men gemensamt för dem är att de är utrustade med dusch/badkar, toalett, kabel-TV och minibar. Ett av rummen är handikappsvänligt.

Hotell Bele ligger mitt i centrala Trollhättan med närhet till affärer och restauranger. Vid ankomst står eftermiddagskaffe framdukat, och som gäst har du fri tillgång till trådlös internet-uppkoppling.
På morgonen står en frukostbuffé uppdukad där du kan hitta det mesta, från kaffe, frallor till äggröra och bacon.

Kontaktinformation

Kungsgatan 37
461 30 Trollhättan
Kontaktperson: Ulrika Emanuelsson
Telefon: 0520-12530
Fax: 0520-15800

E-post: info@hotellbele.se
Hemsida: www.hotellbele.se

Hitta hit

Öppettider

Hotellet är öppet för bokning
Alla Dagar
7.00 - 22.00

Prisinformation

Vardag: Enkelrum från 795 kr. Dubbelrum från 1095 kr.

Helg: Enkelrum fr 695 kr. Dubbelrum fr 795 kr.

Priser inkl. frukostbuffé, eftermiddagskaffe, trådlöst internetuppkoppling och parkering (i mån av plats).

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Hotell Bele ingår i Hotel-kedjan Sweden Hotels. 2013 fick Hotellet utmärkelsen Guld-stjärna-Gästklubben med motiveringen:

 

Motivering

Hotell Bele Sweden Hotels i Trollhättan är sensationellt duktiga på att rekrytera medlemmar till Gästklubben, vilket vi alla bör vara djupt tacksamma för! Lägg därtill att de gett sina stammismedlemmar över 2 miljoner poäng det senaste året, så är de väl värda detta hedersomnämnande!

 

Vägbeskrivning

Från Europaväg 45: Kör mot centrum, sväng höger andra gatan efter torget (Österlångatan), sedan tredje tvärgatan till höger (Magasinsgatan). Kör vänster in på gå-gatan, där ser Du hotellet och porten till parkeringen.