Se och göra

Kajak i Grundsund, Skaftö

Paddla kajak runt Skaftö

Du kan dels hyra en kajak, dels gå på en kurs. Är du ny som paddlare lär du dig lämpligtvis grunderna i paddelteknik och säkerhet innan du hyr själv. Har du paddlat förut och känner dig själv och kajaken kan du hyra direkt. Välj själv kurslängd och hyresintervall, allt från halvdag till veckokurs finns på programmet.
Har du egna idéer så skräddarsyr jag gärna något för dig och dina vänner, din familj eller dina arbetskamrater.

Vart paddlar vi?

Du hittar många fina ställen att utforska bara genom att i lugn och ro glida runt med kajaken. Det finns mängder av vackra platser där det kan vara fridfullt t.o.m. mitt i sommaren. Vill du ut en helg under vår och höst är det underbart lugn och direktkontakt med naturen som bjuds – kanske i goda vänners sällskap. Gillar du vind och vågor finns det härliga upplevelser att få om du förenar mod med säkerhet. Vill du uppleva ett mer naket Bohuslän, prova vinterpaddling i en guidad grupp. Magiskt!

Fiskebäckskil, filial

Vill du hyra kajaker kan du nu göra det även i Fiskebäckskil. Inne vid mastkranen, längst in i kilen söder om Lyckans slip, finns 8 kajaker till uthyrning under sommaren. Ring och boka på samma mobilnummer.

Kontaktinformation

Östra Kajen 10
451 79 Grundsund
Kontaktperson: Christina Ingemarsdotter
Telefon: 0707-332240
Telefon: 0707-332240
Bokning: 0707-332240

E-post: christinaingemarsdotter@hot...
Hemsida: www.kajakuthyrning-grundsun...

Hitta hit

Öppettider

Dagligen från juni till augusti, helger och förbokningar från maj till oktober. Guidade turer med torrdräkt går att förboka under vintern. Ring för övriga önskemål.

Prisinformation

Se hemsidan

Res med kollektivtrafiken

Vid lekplatsen, mellan skolan, Folkets Hus och ICA

Fakta

Uthyrning av kajaker samt kurser i säkerhet och teknik.
Kurser för nybörjare och för mer avancerad paddlare. Vind och vågor, räddningsövningar eller färder. Från 3 timmar till 1 vecka.
Uthyrning löpande från maj till oktober, vinterpaddling med guide och torrdräkt från oktober till april.

Vägbeskrivning

Kör till Skaftö och följ skyltarna till Grundsunds hamn, Östra Kajen, nära Pelles Restaurang. Buss 845 går fram till centrum och därefter promenad 800 m ner till hamnen.

Faciliteter

  • Affär
  • Cykeluthyrning
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Badplats