Äta

Restaurang -Kynnefjälls Natur

En del av: Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Restaurang på Kynnefjälls Natur Turist och Konferensgård. Restaurangen är huvudsakligen öppen för bokade grupper.  Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Köket lagar god och genuin mat med hög kvalitet. Råvarorna hämtas ofta från skogens skafferi, lingon blåbär, svamp, fjällfisk, älg, rådjur, vildsvin och bäver.

Vi vill också använda närodlat och ekologiskt i så stor utsträckning som det bara är möjligt. Råvarorna ska hålla hög kvalitet och tillagas med mycket omsorg och kärlek. Menyn ska liksom allt annat på gården, följa årstidernas växlingar.

Vår vinlista har komponerats med tanke på att skapa en helhet med maten. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar gärna vårt eget vatten i karaff till maten som ett gott alternativ till andra drycker. Av miljöhänsyn undviker vi buteljerat vatten. Vi försöker också undvika engångsartiklar där det är praktiskt möjligt.

Kontaktinformation

Bråmarken 19
455 95 Hedekas
Kontaktperson: Leif Torstensson
Telefon: 0524-32088
Telefon: 070-6801354

E-post: info@kynnefjall.com
Hemsida: http://www.kynnefjall.com

Hitta hit

Mer från Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Utbud

Fakta

Välkommen till Kynnefjälls Natur Turist och konferensgård. Förlägg konferenser, bröllop eller festarrangemang till ett av norra Europas sydligaste vildmarksområden med närhet till havet och skärgården. Boende finns för den som så önskar. Kontakta oss gärna för mer information. Våra arrangemang drivs i linje med hållbar utveckling. Vi lägger stor vikt vid att vårda den natur vi använder så att den finns kvar till kommande generationer.

Vägbeskrivning

Från Göteborg
Kör E6 mot Oslo. När ni passerat Håby norr om Munkedal - Kör av E6 via avfart till Dingle. Fortsätt norrut på väg 165 ca 3 km till Svarteborg. Ta av till höger mot Hedekas och kör ytterligare ca 14 km. Sväng vänster vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Ed
Kör mot Munkedal. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Färgelanda
Kör till Hedekas. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.