Se och göra

Cityföreningen i Ulricehamn

Cityföreningen i Ulricehamn

Cityföreningen är ett samarbete mellan butiker och företag i Ulricehamn. Vi anordnar olika aktiviteter och verkar för att stadskärnan med gågatan ska vara ett levande centrum.

Ulricehamn med sitt vackra läge beskrivs ofta som Åsundens pärla. Spåren av de historiska ridvägarna utgör idag stadens gågata som tidigt var en viktig handelsplats. Många av byggnaderna längs gågatan har sitt ursprung i tidigt 1700- och 1800-tal. Här erbjuds du en avkopplande och avstressande miljö att vistas och trivas i, med ett brett utbud av butiker.

Att handelstraditionerna i bygden har anor sedan medeltiden
gör det än mer intressant då gamla kulturmiljöer blandas med dagens aktuella utbud. Låt dig inspireras av ett varierat utbud
av fräscha unika affärer och välkända butikskedjor. Genom sitt kunnande, sin service och sitt trevliga bemötande ser handlarna till att du får det du söker. Med ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang får vi ett levande centrum.

Ta en paus ishoppandet och njut av en bit mat. Avsluta sedan med en kopp kaffe och hembakta kakor från stadens bagerier, det kanske kan smaka. I Ulricehamn finns det flera mysiga kaféer och restauranger att välja mellan. Vi vill ge dig något att njuta av för alla
sinnen så kom till oss - här kan ni shoppa och bara koppla av för en stund.

Kontaktinformation

Storgatan 14
523 30 Ulricehamn
Telefon: 0766-435969

Hemsida: http://www.cityforeningen.se

Hitta hit

Öppettider

Rekommenderade öppettider i Ulricehamn

måndag-fredag 10.00-18.00
lördag 10.00-14.00
söndagar Stängt

Avvikelser kan förekomma!

Res med kollektivtrafiken