Boende

Stugor på TanumStrand

En del av: TanumStrand * * * *

Stugor på TanumStrand

På TanumStrand finns ett stort antal stugor på bekvämt avstånd från hotell, restaurang och bad. Stugorna innehåller bäddar för 4 till 6 personer.

4-bäddsstuga 24 m2- öppen planlösning

Fristående stuga i 1 plan med öppen planlösning. 1 dubbelsäng och 2 överslafar alt. 2 våningssängar. Badrum med dusch och WC, komplett utrustad köksdel med diskmaskin, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord.

4-bäddstuga 25m2

Fristående stuga i 1 plan. Separat sovrum med 4 bäddar (2 våningssängar). Badrum med dusch och WC, komplett utrustat kök, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord. Stugor med ramp finns.

4+2-bäddsstuga 42m2

Lägenhet i parhus i 2 plan. 2 separata sovrum på övervåningen med 2 bäddar vardera. 1 sovhytt på nedervåningen med 1 våningssäng. Badrum med dusch och WC, komplett utrustat kök med diskmaskin, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord eller bord och stolar. Stugor med ramp finns.

Kontaktinformation

Tanums Hotell- och Konferensanläggning AB
Grebbestad

Kontaktperson: Christel Edbäck
Telefon: 0525-19000
Bokning: 0525-19000
Fax: 0525-19147

Arrangör: TanumStrand

E-post: info@tanumstrand.se
Hemsida: http://www.tanumstrand.se

Hitta hit

Fakta

Slutstädning, linne och förbrukningsartiklar (diskmedel, toalettpapper, rengöringsmedel mm.) ingår inte i priset, men kan bokas som tillval.
Lakan och handdukar medtages eller bokas som tillval.
Vissa stugor har ramp.

Vägbeskrivning

E6; väg 163 mot Grebbestad. 2 km söder om Grebbestad ligger TanumStrand.

Faciliteter

Dusch
Kylskåp
Kök
WC/Toalett