Se och göra

Låt oss ge dig mersmak under konferensen!

En del av: VinContoret Tidaholm

Vår största möteslokal finns i det så kallade gårdshuset. En nybyggd anläggning, som också fungerar som provningsrum för större dryckesprovningar. De ljusa, fräscha lokalerna är självklart utrustade med bekväma möbler och den senaste tekniken: Wi-Fi, projektor, stor filmduk, DVD, VHS, ljudanläggning med mikrofon, ventilation, ställbart ljus med mera. 

Vi skräddarsyr alltid våra konferens- och mötespaket efter kundens önskemål. Dina behov och ditt välbefinnande står i fokus för oss. Vi har valt att kalla våra olika paket för brons, silver, guld och platina. Det är vårt sätt att beskriva vilken nivå vi lägger provningarna och vad som ingår i menyerna. Vilket paket du än väljer kan du vara säker på att få en smakupplevelse utöver det vanliga.

Under din konferens hos oss har du möjlighet att bo på hemtrevliga Tidaholms Stadshotell, endast några minuters promenad från VinContoret. Tidaholms Stadshotell är ett familjeägt hotell med stor trivselfaktor och personlig service. Anläggningen rymmer 24 rum, varav 11 dubbelrum. I rummen hittar du en härlig säng, tv, skrivbord och helkaklad wc med dusch. Dessutom har du som gäst tillgång till bastu och kostnadsfri trådlös internetuppkoppling.

Om du önskar komplettera ditt möte hos oss med en aktivitet finns flera möjligheter att välja bland. Du finner flera exempel på vår hemsida.

Övernattning

I Tidaholm finns ett flertal boendealternativ som du själv reserverar inför ditt besök hos oss. Läs mer om boendealternativen här.

VinContoret samarbetar även med Hotell Scandic Billingen i Skövde. Scandic erbjuder övernattning inklusive taxiresa tur och retur Skövde - Tidaholm. Kontakta VinContoret för mer information om hur du bokar.

Vid flerdagarsvistelser då du konfererar hos VinContoret övernattar du hos någon av våra hotellpartners. Vi samarbetar bland annat med det anrika Stadshotellet i Tidaholm, som ligger bara ett stenkast från VinContorets lokaler, samt med Hotell Scandic Billingen i Skövde. Vi ombesörjer din bokning.

Se filmen om VinContoret

Med hjälp av rörlig bild kan du följa med på en spännande rundvandring i och omkring byggnaden på Vulcanön i Tidaholm. Filmen tar dig med till cigarrum, matsalar, konferensrum samt inte minst till VinContorets källarplan och vår unika vinkällare.
Klicka på länken till höger för att se filmen.Kontaktinformation

Vulcanön
522 30 Tidaholm
Kontaktperson: Johan Granqvist
Telefon: 0502-250000
Fax: 0502-15888

E-post: tidaholm@vincontoret.se
Hemsida: http://www.vincontoret.se/t...

Hitta hit

Mer från VinContoret Tidaholm

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

VinContoret Tidaholm är beläget på Vulcanön mitt i centrala Tidaholm.