Äta

Stampens Kvarn

Stampens Kvarn

Välkomna till Stampens Kvarn, en mysig restaurang i unik kvarnmiljö. Restaurangen är belägen strax väster om Hjo och ligger vackert utmed Hjoån. Menyer med lokala råvaror, husmanskost, dagens lunch och catering.

För lunchmeny, klicka här!

Eget surdebsbröd

På Stampens Kvarn bakar man även sitt eget surdegsbröd med kvalitetsmjöl från Wästgötarna. Wästgötarnas mjöler har en fantastisk karaktär och kan enkelt spåras tillbaka till den västgötaåker där det odlades. Läs mer om Wästgötarna här.

Stamens bakar helt utan jäst, bara med surdeg.

Om Kvarnen

Kvarnen har en unik miljö från slutet av 1600-talet och här finns ca 70 platser inomhus och än fler utomhus. Om vädret tillåter kan man sitta vid kvarndammen och dricka sitt kaffe.

Här maldes mjöl ända in till mitten av 1960-talet. Allt det gamla är väl bevarat i en mysig miljö, även kvarnarna och de tjocka timmerväggarna. Ett nytt restaurangkök är tillbyggt med gammal stil utvändigt, som drivs med el som produceras av vattnet från Hjo-ån som passerar kvarnens turbiner.

Festlokal

Stampens kvarn lämpar sig även som festlokal och kan hyras som sådan. Här finns också en loge som kan hyras för olika festarrangemang. Logen har cirka 100 sittplatser och håller öppet maj – september. Här anordnars stora bröllop och fester samt musikevenemang i egen regi. Det är en rustik lokal med mycket känsla. Logen omges av en stor terass, nybyggda toaletter och en bar med fullständiga rättigheter.

För mer info samt meny, vänlig besök: www.stampenskvarn.nu

Kontaktinformation

Stampens Kvarn

Telefon: 0503-10551
Bokning: 0503-10551

E-post: hej@stampenskvarn.nu
Hemsida: www.stampenskvarn.nu

Hitta hit

Öppettider

Lunch:
Tisdag-fredag kl. 11:30-14:00
Lördag kl. 12:00-15:00

Brunch:
Söndag kl. 11:00-15:00.

Mer från Stampens Kvarn

Utbud

Fakta

Här finns ca 70 platser inomhus och om vädret tillåter finns det fler platser ute vid kvarndammen.

Handikappsanpassat.

Stor parkering även för bussar.

Vägbeskrivning

Väster om Hjo längs väg 195 mellan västra och norra infarterna.