Boende

Albert Kök, Hotell & Konferens * * * *

Hotellet

Hotellrummen ligger i en separat byggnad med bra standard.
När du besöker oss har du utsikt över vattenfallen och staden Trollhättan. Alla rum har egen balkong eller terrass och ligger med fem minuters promenad från centrum. Rummen har en modern inredning och design med Carpe Diemsängar, Lava TV, 9 kanaler etc.
Hos oss har du som vår gäst fritt trådlöst internet,
Svanenmärkt hotell & restaurang. 26 dubbelrum och 2 sviter 

Konferens

Bli som medlemmar i familjen!
Förr träffades man för att ha trevligt. Nuförtiden konfererar man för att det är viktigt, men också för att koppla av. Konferensen har helt enkelt blivit en viktig del i företagets utveckling. Hos oss på Albert väljer man att mötas och samtidigt njuta av god mat och ett personligt bemötande. En helhetsupplevelse utöver det vanliga. Och en bra början på framtiden.
Att lägga sitt möte eller konferens på Albert är att vistas i en mycket personlig och mysig miljö. Eftersom vi inte är en alltför stor anläggning ser vi till att du som gäst alltid är i fokus.
Vi har konferenspaket för alla behov och konferenslokalerna innehåller all sedvanlig utrustning. Övrig anordnas vid behov. Flertalet av rummen har utsikt över fallen och Trollhättans stad. Konferensrummen rymmer allt från 10 till 120 personer.

Aktivitet

Önskar du spännande aktiviteter har vi en mängd sådana både sommar som vinter. Eller varför inte testa inomhusaktiviteter som matskola, sushiskola, gastronomisk 5 - kamp, matshow vid middagen eller provning av whiskey, calvados, vin eller champagne?

Kontaktinformation

Kvarnliden, Strömsberg
46157 Trollhättan
Kontaktperson: Rickard Halleröd
Telefon: 0520-12990
Bokning: 0520-12990
Fax: 0520-13311

E-post: info@alberthotell.com
Hemsida: http://www.alberthotell.com

Hitta hit

Öppettider

Receptionen är öppen:
Måndag-Fredag kl. 07.00-22.00
Lördag-Söndag kl. 08.00-13.00
Det går dock att ankomma senare än 13.00 om man meddelar hotellet.

Restaurangens öppettider är:
Lunch :Mån-Fre kl. 11.30-14.00
Kvällar: Mån-Lör från kl. 18.00

Välkomna till vår nyrenoverade matsal och vinkällare med regelbundna provningar, se vår hemsida för program

Under sommarperioden har vi stängt för lunch
vecka: 28-33 öppnar åter vecka 34. Kvällar (förutom måndagar perioden v 28-33 stängt), som vanligt.

Prisinformation

 

Alla dagar Dubbelrum fr 1650 SEK inkl. frukost. Enkelrum fr 1300 SEK inkl. frukost.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

På Albert Kök och Hotell serveras spännande mat av högsta kvalitet i 1800-talsmiljö. Stor uteservering med betagande utsikt över älven och staden. Albert kök är certifierade av bland andra Svanen, Västsvensk Mersmak, Sveriges bästa bord, White Guide samt att de även vunnit flera mattävlingar på nationell som internationell nivå. Albert Kök, Hotell och Konferens har satt Trollhättan på den Gastronomiska kartan i och med White guide´s guide för 2010. Totalt 544 restauranger har kvalificerat sig att vara med och Albert´s var en av de 80 bästa restaurangerna i landet och en av de 10 bästa i Västsverige.

Vägbeskrivning

Från Europaväg 45: genom Trollhättan centrum. Följ skyltning Strömslund. Åk över Göta älv och några hundra meter på den västra älvstranden, tag första avtagsväg till vänster - Albertsvägen och följ skyltning till Albert Kök hotell & konferens.