Paket/Erbjudande

Stiltje - grundkurs

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
Att paddla kajak är enkelt. Det är ett fantastiskt sätt för de allra flesta att få fina upplevelser i en unik miljö. Och ändå är det en bra idé att gå en grundkurs för att få koll på det viktigaste. Stiltje motsvarar BCU 2 Star Sea och EPP Gul nivå.

På en grundkurs lär du dig det du behöver för att kunna ge dig ut på egen hand. Du blir ingen fullfjädrad paddlare, men du får koll på läget. Att paddla blir både säkrare och roligare.

Dagen är en blandning av teori och praktik. Du får grundläggande kunskap om kajaken och övrig utrustning. Du får lära dig tekniker för i- och urstigning, vi tränar på att paddla framåt, bakåt, stanna och att svänga på olika sätt. Du lär dig hur du använder roder och skädda och hur du planerar och genomför dina första turer i förhållande till din egen erfarenhet och kompetens.

Komma vidare

Kursens innehåll motsvarar BCU 2 Star Sea eller EPP gul nivå. När du gått din kurs och paddlat en del på egen hand kan du välja att examinera dig inom något av systemen, få ett bevis på att du har kunskaperna på den nivån och gå vidare till nästa steg. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer!

Kontaktinformation

Upplevelsebolaget
Gustafsberg 320
Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 070-5131085
Bokning: 0522-13100

Arrangör: Upplevelsebolaget

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

DATUM 2017
27/6, 4/7, 11/7, 16/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8, 29/8

Övriga datum efter överenskommelse för grupper om minst 4 personer.

TID & PLATS
09.00 - 15.00. Kursmomenten pågår till ungefär 15.00. Du disponerar kajaken till 17.00. Vi träffas i UpplevelseLadan på Gustafsberg, Uddevalla.

;

Prisinformation

1 100 SEK

I priset ingår fullt utrustad kajak. Det är även obligatoriskt att bära våtdräkt på kursen. Det kan du hyra av oss för 100 SEK extra.

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Fakta

Förkunskaper
Du skall vara simkunnig och ha fyllt 15 år. Är du yngre får du gärna vara med i sällskap med en förälder.

Utrustning
Du hittar en utrustningslista genom att klicka här >>

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum.

Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.