Äta

Nova Mat & Möten

Välkommen till Nova Mat & Möten placerat mitt i det populära Innovatum-området i Trollhättan nära till sevärdheter som Innovatums science center, NOHAB smedjan, Konsthallen Trollhättan och även Trollhättans turistbyrå. 

Restaurangen

Att vi på NOVA Mat & Möten älskar att laga fantastisk mat är knappast ingen hemlighet. Tvärt om.Vi pratar gärna om kärleken till råvaror med hög kvalitet och hur vi kan komponera den perfekta måltiden för alla sorters tillfällen.

För oss handlar matlagning inte bara om att mätta magen utan om att skapa det där lille extra som får gästernas smaklökar att dansa piruetter.

Här serveras lunch på vardagar mellan kl 11.30 - 14.00 med flera alternativ att välja mellan från husmanskost, eko-rätter, vegetariskt och även Foodtrain-buffé. Till maten finns även salladsbuffé och bröd från bageriet. Klicka här för att se veckans lunchmeny.

Café NOVA 

Stanna upp och ta en god kopp kaffe. Du kanske är sugen på goda kakor, delikat konfekt eller kanske nybakat bröd? I vårt Café hittar du allt som får fikanerven att vibrera. Välkommen in och botanisera. Du kan så klart beställa bakverk och smörgåsar till jobbfikat eller kvällsmyset efter jobbet.

Eftersom NOVA Mat & Möten finns i direkt anslutning till Innovatum Science Center är det många familjer och ungdomar som kommer till oss. Därför strävar vi efter att jobba med bra råvaror utan tillsatser och försöker hitta så mycket närproducerat som vi kan. Gott och smart helt enkelt

I Bageriet finner du nybakat varje vardag och som företag kan du boka brödprenumeration, kom och hämta eller vi levererar, du bestämmer!

Kontaktinformation

Åkerssjövägen 15 B
46153 Trollhättan
Kontaktperson: Per Olofsson
Telefon: 0520-505400
Bokning: 0520-505400

Hemsida: http://www.novamatochmoten.se

Hitta hit

Mer från Nova Mat & Möten

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Kör mot Innovatum och Turistbyrå. Parkering finns utanför kostandsfritt.