Boende

Börshult Gård - Konferens & gårdshotell

Bo på Gårdshotell
Familjen Wahlberg hälsar er välkomna att bo på vårt gårdshotell och att besöka vår restaurang. Hos oss bor ni naturskönt, men har ändå nära till stan. Som våra gäster har ni möjlighet till både avkoppling och spännande aktiviteter.

Börshult Gård - Konferens & Gårdshotell
Börshult Gård är en konferensgård med mangårdsbyggnad från 1836 och tillhörande gårdshotell, belägen i Börshults natursköna omgivningar strax utanför Borås. Gården har en genuin miljö med exklusiv inredning i vacker sekelskiftesstil.

Boende att minnas
Att bo på Börshult gårdshotell är en upplevelse i sig. Våra rum är omsorgsfullt inredda för att ge en avslappnad och mysig atmosfär. Koppla gärna av framför braskaminen efter en härlig dag. Kryp sedan ner i en skön säng och sov riktigt gott. Vakna upp och börja dagen med frukost på altanen ackompanjerad av fåglarnas kvitter.

Gårdshotellet går i sekelskiftesstil med unikt inredda rum i ekologiska material. Hotellets rum har toalett och dusch. Våra gäster har även tillgång till kök och ett sällskapsrum.

Upplev landet och staden
Börshult Gård omgärdas av vacker natur. Här kan du vandra, fiska, bada, basta och grilla. För den golfintresserade erbjuder vi prisvärda golfpaket hos hela fyra golfklubbar.

Med endast 10 minuter till Borås och 45 minuter till Göteborg har du nära till shopping, utflyktsmål och aktiviteter. Vi tipsar gärna om saker att hitta på under din vistelse.

Konferens
Exklusivt och genuint - en plats för kreativa möten. Som exklusiv gäst hos oss disponerar ni hela gården för er själva. Detta ger Er en avskildhet och integritet utöver det vanliga. Vilket medför att ni kan arbeta fokuserat och ostört under hela vistelsen.

Som enda gäst hos oss får ni givetvis en hög personlig service, där vi alltid är nära till hands. Vi är med från början till slut och kan därför skräddarsy konferensen efter era önske-mål.

Upplev kreativiteten och utveckla idéerna i vår exklusiva och genuina sekelskiftesmiljö. Goda beslut fattas när man känner sig "som hemma", det vill vi att ni skall göra hos oss.

Vårt kök erbjuder god hemlagad mat med hög kvalitet. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. Vi kan ta emot upp till 31 konferensgäster eller 50 middagsgäster.

Börshult 5
504 91 Borås
033-240143
elisabeth.wahlberg@borshultgard.se
http://www.borshultgard.se

Öppettider

Öppet året runt.

Dokument och länkar

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Restaurang: 20 personer.
Konferens': 20 personer.
8 tvåbäddsrum
Tillgång till kök

Vägbeskrivning

Börshult Gård ligger strax norr om Sandhult längs R180 mellan Borås och Alingsås. Vid Sandhults kyrka fortsätter du 500 meter norrut nerför en backe. Sväng höger vid skylten Börshult. Efter 200 meter hittar du Börshult Gård på vänster sida.

Borås ca 10 min med R180
Alingsås ca 25 min med R180
Landvetter flygplats ca 30 min med R40/R180
Göteborg ca 45 min med R40/R180

Faciliteter

  • Restaurang
  • Rökfria rum
  • Internet
  • Dusch
  • Radio
  • Terrass / Balkong