Se och göra

Läckö Golfklubb, Lidköping

Läckö Golfklubb, Kållandsö

Läckö Golfklubb vill erbjuda golfspel på en bra bana under trivsamma former med naturupplevelse, friskvård, tävlingsmoment och social gemenskap.

Banan är byggd med stor omsorg och med senaste teknik, bl.a. USGA-greener. Naturen på Kållandsö erbjuder fantastiska möjligheter till en exceptionell golfbana och våra gästers beröm stärker oss i vår ansträngning att förbättra och utveckla anläggningen. Banan rankas som en av de bästa i Västergötland.

Läckö Golfklubb erbjuder en bana som består av två niohålsslingor med generösa greener och fairway som löper mellan ekdungar och kullar. Många av de 18 hålen ligger för sig i vackra naturrum och passar alla typer av golfare.

Golfrestaurangen, Tranebergs Gästgiveri, är uppförd i gårdens gamla sågverk. Den genuina interiören är originalet från 1906.

Läckö Golfklubb finns på marker som tillhör Traneberg, med anor från 1000-talet och ligger i en historisk miljö. Före eller efter Din golfrunda finns möjligheter till andra aktiviteter på Kållandsö. Du kan besöka Läckö Slott och Spikens fiskeläge eller utnyttja vandringslederna i skogarna utmed sjön och skärgården på Kållandsös västra sida.

Vi ser fram emot ditt besök och kan garantera att vi skall göra allt vi kan för att du skall trivas och uppskatta Läckö Golfklubb.

Välkommen till trevlig samvaro och härlig golf!

Kontaktinformation

Tranberg, Kållandsö
531 99 Lidköping
Kontaktperson: Greger Ulleryd
Telefon: 0510-10170

E-post: info@lackogk.se
Hemsida: http://lackogk.se

Hitta hit

Öppettider

Spelsäsong 2015: april-oktober

Mer från Läckö Golfklubb, Lidköping

Utbud

Prisinformation

För priser besök vår hemsida www.lackogk.se

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Som gäst är du välkommen att utnyttja våra träningsområden hur mycket du vill. På driving rangen fungerar 10-kronorsmynt .Det finns avståndsmarkeringar vid 100, 150 och 200 meter samt flaggor att ha som riktmärken. Du kan även träna på bunkerslag.

På puttinggreen intill klubbhuset kan du öva golfens finlir! Puttinggreen vid klubbhusområdet har samma uppbyggnad och hastighet som greenerna på banan.

Vägbeskrivning

Från Lidköping kör mot Läckö Slott, efter 22 km sväng vänster vid skylt Läckö Golf 3, vid gården Traneberg sväng vänster vid skylt Läckö Golf, parkering skylt till höger efter ladugård.