Boende

Hotell Bogesund Konferens

En del av: Hotell Bogesund

VÅRA RUM

Besöker man en av Sveriges vackraste platser så skall man givetvis bo kungligt! På Hotell Bogesund lovar vi att ta hand om er på bästa tänkbara sätt. Här sover ni gott och vaknar pigga, lagom till en härlig frukostbuffé. Sedan är det bara att ge sig ut och upptäcka!

Våra 49 rum är smakfullt inredda med noga utvald design och kvalitet från erkända tillverkare i vår bygd. Vackra textilier från Bogesunds Väveri, levande tapeter från Sandbergs och designade golv från Bolon sätter guldkant på er vistelse hos oss. Många av rummen har underbar utsikt över sjön Åsunden.

Alla rum är utrustade med dusch, hårtork, telefon, TV samt trådlöst internet. För extra avkoppling kan vi erbjuda relaxavdelning med bastu och panoramautsikt över sjön. Vi har även en mindre fitnessavdelning för den som vill motionera.

När så hungern faller på , erbjuder vår restaurang en förstklassig meny och fullständiga rättigheter. Sedan kan det vara riktigt skönt att dra sig tillbaka och krypa ner i en nybäddad säng! En god natt och en strålande morgon vänta åter hos oss!

VÅRA KONFERENSPAKET

För oss är varje konferens unik. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy och sätta samman konferenser till en bra helhet efter era önskemål. Självklart erbjuder vi även färdiga konferenspaket.

I våra lokaler finns det plats för upp till 70 personer. Samtliga är utrustade med projektor, overhead, blädderblock, whiteboard. Då ingår även vatten, frukt och godsaker.

Kontaktinformation

Sturegatan 7
52325 ULRICEHAMN
Telefon: 0321-15410
Fax: 0321-41310

E-post: info@hotellbogesund.se
Hemsida: http://www.hotellbogesund.se

Hitta hit

Mer från Hotell Bogesund

Utbud

Prisinformation

Dagkonferens (fm-kaffe, lunch, em-kaffe) 388:-/p exkl.moms

Helpension m övernattinig från 1829:-/p i enkelrum exkl.moms

Maila eller ring oss gärna för mer info eller egna önskemål.

info@hotellbogesund.se 0321-15410

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Konferens Vi har 4 konferenslokaler för mellan 5-70 personer vid bord. 2 grupparbetsrum. Samtliga lokaler är utrustade med, Projektor, whiteboard, blädderblock, overhead samt papper och penna.