Äta

Sill & Dynamit

I ett av Sveriges biosfärområden, alldeles intill Vänern, finns vi - Sill & Dynamit. Här hämtar vi inspiration från skog, sjö och gård och vår entusiasm för mat och dryck i kombination driver oss mot nya utmaningar.

Vi jobbar nästan uteslutande med när- och lokalproducerat och är stolta över våra kvalitetsmedvetna leverantörer. Vår senaste meny innehåller svenska smaker i både moderna och klassiska rätter. Efter kurser hos Jan Hedh erbjuder vi även egentillverkade praliner och ljuvligt god glass på riktigt.

Välkommen in till oss, så får du se vad som händer just nu.

Sill & Dynamit

Vårt namn Sill & Dynamit, har inspirerats av Filip Lööfs specerihandel som en gång fanns i Mariestad på Västerlånggatan, här såldes alltifrån sill i tunna till dynamit.

Hos oss kan du avnjuta en härlig måltid med utsikt över Vänerns vågskvalp och en av Mariestad vackraste platser, gästhamnen. Allt som oftast erbjuds du också avnjuta en vacker solnedgång oavsett om du sitter inne eller på den generösa uteserveringen.

På menyn finns fisk, kött och vegetariskt alternativ. Vill du kika på aktuell meny så gå in på restaurangens egen hemsida. 

Catering och möte

Sill & Dynamit erbjuder även catering. Antingen för avhämtning eller så kommer Sill & Dynamit gärna till er.
Mer information finns på deras egen hemsida.

I ljusa och fina lokaler över Vänerns vågor finns bra möjlighet till en konferens eller möte. Kontakta restaurangen för med information.

White Guide

Omnämnd i White Guide, Sveriges restaurangguide.
www.whiteguide.se

Kontaktinformation

Hamnplan, Hamngatan 19
54230 Mariestad
Telefon: 0501-14180

E-post: krogen@sillochdynamit.se
Hemsida: http://www.sillochdynamit.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider finns på restaurangens egen hemsida:
www.sillochdynamit.se

Mer från Sill & Dynamit

Utbud