Boende

Villa Bro, Pensionat

Villa Bro - en lodge på landet – arbetar utifrån enkelt, ärligt och kul som idé. Det ska kännas okomplicerat, trevligt och inspirerande att vara hos oss – alltså ett skönt häng.

Vi kan i dagsläget erbjuda boende i dubbelrum med och utan dusch och toalett på rummet. Vi har även ett familjerum med möjlighet att husera 5 personer. I vårat trippelrum är husdjur välkomna, här finns egen entré och terras.

I Vår pub serveras enklare rätter där vårt flaggskepp är vår egen Villa Brokorv med stomp (en form av potatismos). Vi har även en fisk/skaldjursrätt under sommarsäsongn samt självklart ett vegetariskt alternativ.

Vi arbetar tätt tillsammans med olika lokala företag och folk på bygden. För oss är hållbarhet en självklarhet, vilket framkommer på allt från menyer till inredning. Vår ambition är att sätta ljus på Bohuslän som ett fantastiskt område för friluftsliv året runt.

Våra samarbeten sträcker sig till aktivitetsbolag som vi skapar spännande produkter tillsammans med. Några exempel är paddlingsäventyret Fjällbacka XL och Havsäventyr som vi gör tillsammans med Nautopp Sea kayaking Sweden, ett av Sveriges mest kompetenta Kajakföretag. Dessutom arbetar vi tillsammans med klätterguider och instruktörer med mångårig erfarenhet och bergsguideutbildning.

Hos oss är Bohuslän ett outdoorlandskap med mängder av spännande äventyr.

Varmt Välkomna!

Kontaktinformation

Brodalen
Brodalen
Kontaktperson: Lena Mossberg
Telefon: 0523-42344
Telefon: 070-2479497

E-post: info@villabro.se
Hemsida: www.villabro.se

Hitta hit

Öppettider

Året runt

Prisinformation

Per natt:

Dubbelrum med eget badrum:

From 24 mars -3 juli: 1100 kr. From. 4 juli- 28 augusti: 1350 kr

Dubbelrum med delat badrum:

From 24 mars - 3 juli: 850 kr. From 4 juli - 28 augusti: 950 kr.

Familjerum med eget badrum:

From 24 mars - 3 juli: 1800 kr. From 4 juli - 28 augusti: 2200 kr.

Trippelrum med eget badrum: 

From 24 mars - 3 juli: 1300 kr. From 4 juli - 28 augusti: 1500 kr.

Alla priser inkl frukost

Vi tar emot mindre konferenser, upp till 20 personer. Hör av er innan så kommer vi överrens om ni vill sitta runt elden i vår tältkåta, i glashuset och ha kaminen knastrande i bakgrunden eller om ni vill vara inne på hotellet. Uppkoppling, duk och projektor finns. Vi kommer även överrens om vilken förtäring ni önskar.

Pris lämnas på offert.

Res med kollektivtrafiken

Hållplats Bro kyrka som ligger på väg 162. Från hållplatsen är det ca 500 meters promenad.

Fakta

Totalt 26 bäddar, 7 rum med dusch och toalett på rummet, 5 rum med dusch och toalett i korridoren. Samtliga rum är bäddade och linne ingår.

Trippelrum tar husdjur.

I rumspriserna ingår frukost.

Gångavstånd till klättring som är internationellt känd, 3km till Åbyfjorden och skyddad paddling. Bohusläns skärgård nås inom 25 min. bilresa och med dryga halvtimen är man mitt i Fjällbacka skärgård.

MTB-spår som startar på gården, upp till 30 km single track planeras i dagsläget, och beräknas vara klart till sommaren 2016. 

Vägbeskrivning

E6 till Munkedal norr om Uddevalla. Tag av vid avfart 101 (Gläborg) och kör väg 162 mot Lysekil. Efter knappt 10 km kommer du till skylt "Villa Bro". Villa Bro ligger vid Bro kyrka som syns från väg 162.

Från Lysekil: Tag väg 162 till Brodalen. Efter ca 20 km kommer du till skylt "Villa Bro". Villa Bro ligger vid Bro Kyrka som syns från väg 162.

Faciliteter

  • Internet
  • Husdjur välkomna
  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Året runt öppet
  • Onlinebokning