Äta

Restaurang Packhuset

En del av: Daftö Resort - Strömstad * * * * *

Restaurang Packhuset mat och underhållning i härlig miljö

På Daftö har vi satsat på maten. Restaurang Packhuset serverar allt från pizza och hamburgare till fisksoppa med läckerheter från Kosterhavets djup.

För hela menyn, besök gärna vår hemsida

Underhållning Packhuset

Här finns också en scen där våra artister ställer till med underhållning. Under sommaren är det underhållning varje kväll kl 20.00 och under vår och höst är det underållning på lördagar.

Högsommarens underhållningsprogram:

Underhållningsprogrammet för 2016 planeras för fullt, vi återkommer med exakt information inom kort.

Men innan dess kan vi ge lite smakprov på vad det bjöds på under 2015.

Svenska hits-showen ”Jajjamän! ”

Sverige har världens bästa musik! Med glitter, humor, grym sång och dans kommer ni garanterat få en av sommarens bästa kvällar i Packhuset där Jajjamän! spelas två gånger i veckan, måndagar och fredagar. Gamla godingar som Ledin, Carola, Gyllene Tider och Sven-Ingvars blandas med dagens hits från Timbuktu, Veronica Maggio och Thomas Stenström.  Kommer det bli party? Kommer det bli dans på borden? Kommer det bli alldeles, alldeles underbart? Jajjamän!

Quiz i Packhuset

Tisdagar är quiztisdag i Packhuset. En galet trevligt kväll tillsammans med vänner och familj där ni tävlar i lag och svarar på frågorna som ställs till musiken våra artister framför på scenen. Givetvis blir det en härlig blandning musik som passar alla och fina priser utlovas. Game on! (Olika frågor varje vecka så gör det till en tisdagstradition).

80-talsrockshowen Paradise City

Showen du inte vill missa! En nostalgitrip av första klass när vi tar oss igenom de bästa låtarna från 80-talets rocklegender. Paradise City ger oss allt ifrån Madonna, Queen, Journey och Guns ’n’ roses till Chicago och REO Speedwagon. Det blir dans på borden, grymma röster och en ljusshow av rang. I wanna rock!

Krogshow a´la Packhuset!

Det blir sång, dans på borden och en alldeles fantastisk stämning varje torsdag och lördag i Packhuset. Våra artister sjunger hela kvällen lång och baren levererar kall öl och goda drinkar. Med humor, värme, spontanitet och massor av musik firar vi att det är sommar och semester! Välkomna in i festen! 

Söndagstrubadur

Varför inte låta Packhuset laga middag efter att förtältet kommit upp? Varje söndag är det middagstrubadur som tar dig till den där perfekta semesterkänslan. Nu är det bara att koppla av och ta något gott att dricka från baren.  Semester!

Övriga restauranger

På DaftöLand behöver ni inte heller gå hungriga - här finns både Himmel & Pannkaka och Kanonmat!

Vid aktivitetshuset finns Grillen med hamburgare och mycket annat, när det är bråttom till nästa aktivetet.

Kontaktinformation

Daftö Resort
Daftö
45294 Strömstad
Telefon: 0526-26040

E-post: restaurang@dafto.se
Hemsida: www.dafto.se

Hitta hit

Öppettider

Se hemida, http://dafto.se/sv/om-dafto/oppettider

Mer från Daftö Resort - Strömstad * * * * *

Utbud

Res med kollektivtrafiken