Se och göra

MarstrandEvent, Aktiviteter, Event & Konferenser

MarstrandEvent, Aktiviteter, Event & Konferenser

Marstrand Event erbjuder aktiviteter, utsökta middagar och möten i Marstrand och Bohuslän. Vi skapar unika möjligheter för upplevelserika möten och aktiviteter.

Nedan hittar du några inspirerande förslag på aktiviteter i skärgården som vi anordnar. Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er konferens. Även om du inte har bokat din konferens eller paket genom Marstrand Event kan du gärna boka din konferensaktivitet genom oss. Vi samarbetar med de flesta hotell i Marstrand och Bohuslän. Följ med oss ut i skärgården och låt dig inspireras!

Planerar ni en möhippa, svensexa, 5 kamp, badtur, krogbesök eller bara transport till någon ö i skärgården? I så fall är transport med RIB båt ett bra alternativ. Nedan hittar du olika förslag som är anpassade för privatpersoner.

På, nära eller vid havet är vår specialitet. Närheten till Pater Noster, Åstol, Kyrkesund, Mollösund och Käringön gör Marstrand till en naturlig utgångspunkt för att uppleva, njuta, lära och bli inspirerad året om.

Vår kompetens och erfarenhet är unik när det gäller maritima aktiviteter och möten i havsnära miljö.

Vårt mål är att hålla en hög servicenivå med ett stort personligt engagemang och leverera en oförglömlig upplevelse i skärgården.

Kontakta oss för ett personligt besök, referenser eller offert.

Välorganiserade professionella arrangemang, möten & events sedan 2003

Vi kan Marstrand och Bohuslän!

Välkomna!

Kontaktinformation

Scandsail Marstrand Event AB
Box 41
440 30 Marstrand
Kontaktperson: Kjell
Telefon: 031-183670
Telefon: 070-8780080
Fax: 031-3131464

E-post: info@marstrandevent.se
Hemsida: www.marstrandevent.se

Hitta hit

Mer från MarstrandEvent, Aktiviteter, Event & Konferenser

Utbud

Prisinformation

Tre-kamp fr. 195:-/pers Fem-kamp fr. 295:-/pers Matchracesegling fr. 649:-/pers Aktivitetsdag fr. 995:-/pers Geocaching fr. 199:-/pers Ostronprovning fr. 699:-/pers Hummerfiske fr. 1495:-/pers Familjedag fr. 395:-/pers Se vår hemsida för fler aktivitetsförslag!

Res med kollektivtrafiken

Fakta

MarstrandEvent är ett konferens, event och aktivitetsföretag för stora och små grupper i skärgårdsmiljö. Besök vår hemsida för mer information om våra aktiviteter