Boende

Torpängen stugor

På landet 15 km söder om Trollhättan, fallen, slussarna och filmstaden hyr vi ut torp och stugor i en mycket omväxlande natur bland storskog, skogsdungar och böljande åkrar och fält. Trolska vattenfall i ån, skog att vandra i, uppmärkta promenadslingor, kom ihåg att ta med svampkorgen om höstarna. Du kan sakta glida fram i kanot eller båt längs den slingrade ån som bara ligger ett stenkast bort.

Du är välkommen på din semester eller affärsresa, till ett naturligt lugn med alla möjligheter till en fin vistelse.

Jaktstugan lämpar sig utmärkt för möten, middagar och konferenser, den är även ofta uppbokad för födelsedagar, söndagsmiddagar och bröllop etc. Vi hjälper till med mat och kringaktiviteter. Till jul även julbord.

Kontaktinformation

Torpängen
Angunneryr 1
46020 Sjuntorp
Kontaktperson: Mikael Johansson
Telefon: 0520-440600
Telefon: 070-5948102

E-post: torpangen@torpangen.com
Hemsida: http://www.torpangen.com

Hitta hit

Fakta

I området, ca 200 m från Tuvängen, finns en större å där man kan fiska eller ta en tur med båten eller kanoten. Det finns även flera sjöar i närheten för bad och fiske. Från Skattetorpet finns uppmärkta promenadslingor, några kortare och några lite längre som går i skog, hagmarker och vid lillåns vattenfall. Lika rofullt alla årstider, våren med vitsippebackarna, somamren med sommargrönska och hösten med svampplockning. Stugorna ligger ca 15 km söder om Trollhättan i riktning Sjuntorp.

Vägbeskrivning

Väl i Sjuntorp, sväng vänster vid skylten Upphärad.
Kör 1 km
Sväng vänster vid gul skylt - Påvelund
Kör 2 km
Vägen delar sig, håll vänster mot Pävelund
Fortsätt köra och sen kommer en lång nerförsbacke och då ser ni Tuvängen som är de röda husen på höger sida.

Faciliteter

TV
Dusch
Radio
Terrass / Balkong