Äta

Åstols Rökeri

Välkommen till Åstols Rökeri - Musik – mat – mitt i havet!

Åstols Rökeri är en musik- och fiskerestaurang med eget rökeri och butiksförsäljning. Vi anordnar också skaldjursbufféer, hummeraftnar, julbord, annorlunda dagskonferenser och guidade vandringar.

Det första man ser av Åstol är bergen och de vita husen som nästan alla är belägna i öst-västlig riktning. Åstols Rökeri ligger längst ut på den norra piren i hamninloppet. Här sjuder av verksamhet från april till september och i advent dukar vi upp julbordet. Här röks makrill, lax och räkor. Hos oss på Åstols Rökeri kan du njuta av husets specialiteter: rökta räkor med aioli, Gullans fisksoppa, Ljugarbänken med Leifs varmrökta honungslax och skaldjursplatå med pinfärska skaldjur. Bland annat. Hoppas du hittar något som får det att vattnas i munnen!

Musikaftnar

Programmet för våra musikaftnar hittar du på vår hemsida. På musikaftnarna serveras du rökta och orökta räkor, aioli och nygräddat bröd - så mycket du orkar äta! Du måste boka plats i förväg.

Rökeriet har öppet hela sommaren. Övrig tid på året - ring för bokning.

Kontaktinformation

Hamnen 4
471 44 Åstol
Kontaktperson: Pia Edlund
Telefon: 0704-153495
Telefon: 0704-153495
Bokning: 0704-153495

E-post: pia@astolsrokeri.se
Hemsida: http://www.astolsrokeri.se

Hitta hit

Öppettider

öppnar för säsongen på Påskafton

Påskafton 12 - 22
Påskdagen 12 - 22
Annandag påsk 12 - 16

- lördagsöppet under våren

Midsommardagen - Tjörn Runt öppet varje dag

övrig tid på året - ring för bokning

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Göteborg: 80 km,1 timma

Till Åstol kommer du med färjan Hakefjord från Rönnängs brygga på sydvästra Tjörn.

Om du kommer med bil parkerar du den i Rönnäng. Sommartid är det ofta ont om parkering nere vid bryggan. Säkraste stället att få parkering är bakom Tjörns ishall i Stansvik.

Det finns skyltar som hänvisar till denna parkering. Du får sedan beräkna cirka 15 - 20 minuters promenad för att komma till Rönnängs brygga. Se till att ha gott om tid och njut kanske av en glass från Stansvikstappen under promenaden.

För exakta tider se www.vasttrafik.se eller ring turistbyrån i Skärhamn 0304-601016