Se och göra

Upplevelsebolaget

Boka
Paddla, klättra, cykla, vandra eller besök vår UpplevelseLada. Upplevelsebolaget arrangerar äventyr och upplevelser i Bohuslän året om, på ett hållbart och miljövänligt sätt som får människor, djur och natur att må bra. Du kan följa med oss på guidade turer, kurser på olika nivåer eller besöka UpplevelseLadan där vi också driver kajakcenter med uthyrning och butik.

Vi har guidat entusiastiska paddlare bland Bohusläns öar i över 20 år, så vi vet var smultronställena finns. Det är bara att hänga med. I Bohuslän hittar du också Sveriges bästa klättring och vi tar med dig till platser som passar din nivå och dina ambitioner. Har du aldrig cyklat mountainbike är det dags nu. Att susa fram på en barrmatta med skogen intill sig är oslagbart kul. Det vet alla som provat. En fantastisk kombination av action och naturupplevelse. Vintertid åker vi långfärdsskridskor och klättrar is.

Sveriges roligaste lada

Du kan också besöka vår UpplevelseLada. Innanför portarna till Sveriges roligaste lada hittar du bland annat klättervägg, högbana, kingswing, tornbygge och ziplina.

Hållbara upplevelser

Kvalitet i alla detaljer, genuint säkerhetstänk, sprudlande upptäckarglädje och vildmarkslyx. Så löd motiveringen när Upplevelsebolaget belönades med Grand Travel Awards Ekoturismpris som Årets Ekoturismarrangör i Sverige. Upplevelsebolaget är certifierat enligt Naturens Bästa, kvalitetsmärkningen för ekoturism i Sverige. Enligt det svenska märkningssystemet för bättre och hållbara turistupplevelser, Swedish Welcome, innehar Upplevelsebolaget bedömningen Utmärkt.

Kontaktinformation

Gustafsberg 320
451 91 Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0705-131085

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

UpplevelseLadan på Gustafsberg med kajakcenter och butik har öppet dagligen mellan 1 maj och 30 september.

Övriga tider och för gruppbokningar har vi öppet hela året efter överenskommelse.

Mer från Upplevelsebolaget

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum. Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.