Boende

Tingvall B&B, Eko-Lodge och konferens

I naturen - med naturen
Detta är mottot för vårt familjeföretag Tingvall Eko-Lodge i norra Bohuslän. Utgångspunkt för de aktiviteter vi erbjuder är vår anläggning som ligger naturskönt belägen på en höjd med vacker utsikt över Bullaresjön. Här får du en perfekt start på din semester oavsett du söker lugn för återhämtning, äventyrliga naturupplevelser eller vill utforska historiska kulturmiljöer. Vi är granne med världsarvets hällristningar i Tanum.


Lugn eller aktiv semester? Vi guidar dig till en upplevelse som passar dig. Söker du lugn och ro – stanna på vår anläggning och njut av stillheten. Sitt och läs på vår veranda eller strosa i den generösa trädgården. Söker du äventyr kan du utnyttja vårt utbud av aktiviteter och utflykter eller upptäcka de vackra omgivningarna på egen hand. Här finns möjlighet att vandra på leder som startar direkt vid huset, fiska i sjön, bada på vår egen badplats, hyra kanot eller cykel eller grilla vid vår grillplats. Välkända bohuslänska kustsamhällen som Grebbestad och Fjällbacka nås med bil på 30 minuter.


Bo naturligt - ett prisat ekologiskt koncept
Tingvalls koncept är genomgående ekologiskt. Byggnaden har oljade trägolv och väggar målade med ekologisk färg eller tapeter. Rummen är utrustade med sängar och textilier i eko-certfierade material. I vår matlagning använder vi mest ekologiska och närproducerade råvaror, gärna från vår egen trädgård.
Vår anläggning är unik i sitt slag. Tingvall planerades och byggdes med ekologiska förtecken från allra första stund, det är ett arv vi gärna förvaltar. Fråga oss om arkitektur, byggmaterial, vattenreningssystem och energiförsörjningen så berättar vi mer om hur den ekologiska tanken är omsatt i praktiken.


Vi finns för här för er
Sommar såväl som vinter – ni är välkomna till oss året runt. Hyr något av våra trevliga gästrum eller hyr hela huset. Anläggningen passar utmärkt för slutna sällskap som vill arrangera bröllop, fest eller konferens. Vi kan erbjuda full service och mat från vårt restaurangkök.

Prisat ekologiskt koncept
Vårt ekologiska koncept har blivit uppmärksammat och belönat med Green Tourism Gold Standard av den oberoende organisationen Green Tourism Business Scheme och Greenleaders Platinium från Tripadvisor.

Kontaktinformation

Tingvalls Eko 1

Kontaktperson: Elke Sponholz
Telefon: 0525-40120
Bokning: 0525-40120

E-post: info@tingvall.info
Hemsida: http://www.tingvall.info

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt

Prisinformation

Dubbelrum inkl frukost fr. 880 kr Enkelrum ink frukost fr. 680 kr Familjerum inkl frukost fr. 1200 kr.

Badrum finns i anslutning till rum.

Suite med eget badrum från 1760 SEK.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Handikappvänliga rum
Antal bäddar 32
Antal boenderum; 13, badrum i anslutning till rum
Antal i största konferenslokalen; 50 p i biosittning

Gratis trädlös Internet (fiber)

Uthyrning kanoter och cyklar

Vägbeskrivning

Väg 165 mellan Hällevadsholm och Vassbotten. Avfart från E6 Håby, Gläborg. Avfart från Tanumshede-väg 163 till Bullarebygden.

Faciliteter

 • Cykeluthyrning
 • Fritidsfiske
 • Kanotuthyrning
 • Konferensmöjligheter
 • Kök
 • Tillgänglighetsanpassad
 • Vandringsled
 • Året runt öppet
 • Badplats
 • Bussparkering
 • Gratis WiFi