Boende

Strand Vandrarhem & Kusthotell i Lysekil Bohuslän

En del av: Strandflickornas Havshotell, Lysekil

7 steg från havet

Kom bort från vardagsstress och lägg oron i våra händer - checka in i vår charmiga byggnad från förra sekelskiftet Strand vandrarhem & kusthotell vid havet i Lysekil.

Strand Vandrarhem & Kusthotell vid havet i Lysekil

Är Du semesterfirare, på bröllopsresa, dykare, konferensbokare, nakenbadare, konstnär, sportfiskare, affärsresande, fotbollsspelare, naturälskare, havsforskare, på skolresa.... då har du kommit rätt!
Vi har plats för alla.

Strand har 72 bäddar i 22 fräscha rum, alla med egen dusch och toalett, TV och gratis internet, totalt inhyser huset 24 badrum.

Du kan välja mellan enkel, dubbel och flerbäddsrum samt om du vill ha hotell- eller vandrarhemsstandard. På vår bottenvåning finns handikappvänliga rum.
I vårt fullt utrustade kök erbjuder vi självhushåll. Det går också bra att beställa frukost av oss.
För grupper kan vi ordna helpension.

Givetvis har vi rökfritt i hela huset!
Vi är medlem i SVIF-Sveriges Vandrarhem I Förening.

Konferens

Vi som är Strandflickorna AB har ett stort personligt engagemang i vad vi gör - det kommer ni att märka på service , mat och aktiviteter.

Våra konferenslokaler är flexibla som vi - de finns i olika storlekar och prisklasser. Den mest exotiska är Havsateljén med sitt osannolika läge. Till den kan du bara komma från havet eller via en brant trappa ner för klipporna. Utsikten bedårar vinter som sommar och all teknisk utrustning kan ordnas.

Vi Strandflickor lägger ett stort personligt engagemang i det vi gör för våra gäster! Det kommer du att märka på både service och aktiviteter. 
Kanske en guidad havskajaktur hinns med "mellan förhandlingarna"?! Eller en ostronguidning där du får följa med genuina ostronfiskare och se hur det går till att fiska upp dessa delikatesser och även få provsmaka dem? Eller varför inte en guidning i hur man levde här för hundra år sedan?! En bergsklättring bland klipporna med svindlande utsikt? Eller varför inte ett spännande skaldjursföredrag?

Du kanske rentav vill pröva på att dyka, fiska haj, köra ett fartfyllt gymmixpass eller följa med en hummerfiskare och dra tinor i september?! Allt detta ordnar vi!

Ofta vill man som konferensbokare hitta "det där lilla extra" för att konferensens kall bli både givande och nöjsam för dem som är med. Vi har "snickrat" ihop några olika paketerbjudande som förslag till vad man kan hitta på ifall man får en stund över "mellan förhandlingarna". Dessa paket kan kombineras och justeras i det oändliga; ring vår konferensavdelning så hjälper vi dig att hitta en kombination som passar för just dig och ditt företag!

Läs mer om våra aktuella konferenspaket eller kontakta Strandflickornas konferensavdelning så hjälper vi dig!

Tel: +46 523 79752 
E-post:birgitta@strandflickorna.se

Kontaktinformation

Strandvägen 1
45333 Lysekil
Kontaktperson: Bettina Salesjö
Telefon: 0523-79751
Bokning: 0523-79751

E-post: strand@strandflickorna.se
Hemsida: http://www.strandflickorna.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt (under jul- & nyårshelgen endast öppet enligt ök).

Prisinformation

Prislista 2016:
Lågsäsong (jan-april samt sept-dec)
Rum med hotellstandard;*
Superior dubbelrum** från 1295:-
Enkelrum hotellstandard från 820.-
Dubbelrum hotellstandard från. 1140.-
Rum med vandrarhemstandard;
Bädd i enkelrum från. 575.-
Bädd i tvåbäddsrum från. 325.-/p
Bädd i flerbäddsrum från. 200.-/p
Bädd i flerbädd/barn t.o.m. 14 år från. 145.-/p

Frukostbuffé vuxen 75.-
Frukostbuffé barn 5-14 år 45.-
Sänglinnen & handdukar 95.-
Sänglinnen & handdukar inkl bäddning 170.-


*Hotellstandard innebär att rummet är bäddat och klart när du kommer, att det finns handdukar, tvål & schampo samt att det ingår en härlig frukostbuffé i priset. Daglig städning ingår också.
**Nyrenoverat dubbelrum med kaklat badrum och havsutsikt.

Res med kollektivtrafiken

Då du går av bussen fortsätt längs kajen enligt skyltar på "Strandflickornas Havshotell". Efter ca 700 m är du framme vid Strand, som är belägen bredvid en minigolfbana.

Fakta

Handikappanpassat Konferensutrymmen Antal bäddar: 72 Antal sovrum: 22

Vägbeskrivning

Följ väg 162 in i Lysekil, kör rakt fram i två rondeller, när du har havet precis bredvid vägen på vänster sida följer du små skyltar fortfarande rakt fram mot "Havshotellet" ca 300 m. Du är framme vid Strand! Fortsätt ytterligare 50 m och sväng vänster vid Havets Hus och sedan direkt till höger in på Turistgatan. Du är framme vid Havshotellet!

Faciliteter

  • Rökfria rum
  • Internet
  • TV
  • Dusch
  • Hårtork
  • Radio
  • Tvätt service