Boende

Stenungsögården

Alla möjligheter – året runt!

Bröllop

I denna unika miljö, med dess vackra omgivningar och diverse byggnader med olika möjligheter, finns de allra bästa förutsättningar för att göra just Ert bröllop till något alldeles särskilt, just så som ni vill ha det.Här finns allt för att göra Ert bröllop till ett oförglömligt minne.Vigselakten (både borgligt och kyrklig) kan ske i den byggnad som tidigare använts som kyrkaeller på stranden/klipporna med vidunderlig utsikt mot Askeröfjorden och Tjörnbroarna i bakgrunden.I den lugnande naturen med strålande havsutsikt kan också vigselakten ske på uteterrassen i direkt anslutning till den stora ljusa matsalen. Övernattning finns till 100 gäster antingen i vårt vandrarhem och/eller i våra nyrenoverade pensionatsrum med havsutsikt. 110 gäster finns plats för i restaurangen!

Kapellet eller Stenungsökyrkan

Finns till Er tjänst året runt med sin vackra, naturskiftande altartavla. Vigsel, begravning, dop, namngivningsceremoni m.m. Både kyrkligt och borgligt!

Minnestund

Minnesstunden är en viktig del av begravningen. När man samlas vid minnesstunden för att hedra och minnas den bortgångne vill man naturligtvis att det ska ske under så vackra och värdiga former som möjligt. Hos oss kan du välja att komma efter begravningsakten eller att ha hela ceremonin här då vi har kyrka/vigsellokal för både kyrklig och borglig begravning.Vi ordnar landgångar, smörgåstårta eller buffé, tårta och kaffe eller enligt önskemål.

Fest, kalas, julbord, företagsarrangemang

Fira din födelsedag hos oss! Temafest med roliga aktiviteter! Företagsfest med teambuilding, beachvolleyboll, femkamp m.m Tag med vänner eller ditt företag/förening till en stämningsfull stund i vacker miljö med sprakande brasa och ljus julefrid. Ni välkomnas med doftande glögg, bohuslänskt julbord med hemlagade läckerheter följt av ett dignande gottebord.

Konferens

Prisvärt, naturnära och välkomnande –skapar känsla åt dina möten Stenungsögården är en vacker plats att lägga konferenser på. Här finns många möjligheter att tillgodose just era önskemål. Vi har utrustning för ny digital teknik, projektor och trådlöst internet. Köket erbjuder fika, lunch och middag med strålande utsikt över havet. Personalen gör alltid sitt bästa för våra gäster. Vi erbjuder färdiga konferenspaket för olika storlekar på grupper och är flexibla i upplägg och genomförande. Under adventsveckorna kan ni kombinera er konferens med vårt välsmakande jullunch. En konferens kräver en miljö som inspirerar till kreativitet. Stenungsögårdens vackra natur, stora strövytor, egen park och brygga skapar en miljö där människor kommer till sin rätt. Tillsammans med erkänt god mat och service erbjuder vi en fin plats för kurser och konferenser.

Kök – Café – Pub

Köket lagar vällagad mat från grunden gärna av närodlat och ekologiskt. Till menyerna kan man välja att dricka allt från det enklaste till de finaste vinerna från egen vinimportör. Fullständiga vin- och spriträttigheter.
Konditorn komponerar desserter, bakverk och bröllopstårtor. Vårt Café erbjuder hembakade tårtor, smörgåstårtor, tunnbröd och bakverk med hög kvalitet. Även för avhämtning.
Omgivna av havet och den lugnande naturen serverar vi god mat och dryck och erbjuder högklassig service av trevlig personal.

Övernattning – vandrarhem - stugor – camping - läger

Vi har rum och stugor av olika slag. Ni bor antingen i våra nyrenoverade pensionatsrum med vidunderlig havsutsikt eller i lite enklare standard på vårt vandrarhem. På Stenungsögården bor du med den vackra omgivningen alldeles runt knuten. Du kan boka övernattning med självhushåll eller köpa till olika slags måltider. Idealiskt för läger/ idrottsläger! Våra stora egna ytor skapar en rogivande atmosfär med möjlighet till olika slags aktiviteter.

Stenungsögårdens Camping kan erbjuda ett 30-tal husvagnsplatser med el varav några är säsongsplatser sommartid och även möjlighet till säsongsbokning under vintern. Det finns gott om ytor för tältning

​Det finns en hygienanläggning i nära anslutning som förutom duschar och toaletter även rymmer ett kök för självhushåll med möjligheter att laga mat och diska samt en tvättstuga.

Välkomna!!

Bokning och frågor!

tel. 0303-770080 köket 0303-770925

www.stenungsogarden.se

koket@stenungsogarden.se www.facebook.com/stenungsonskokobar

Väl mött!

Eva, Lars, Emma & Roger

Vägbeskrivning: Kör till Stenungsund, vidare mot Tjörn. Efter första bron – ta direkt höger och följ skyltning. Det finns också bra buss –och tågförbindelser till Stenungsund

Foto: www.mariesfotoshop.se foto och text: Eva Thorén

Kontaktinformation

John Forsells väg 1
44448 Stenungsund
Telefon: 0303-770080
Telefon: 0303-770925

E-post: koket@stenungsogarden.se
Hemsida: http://www.stenungsogarden.se/

Hitta hit

Öppettider

Vi har öppet hela året.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Underhållning Lekplats Konferensutrymmen Restaurang Sjöutsikt Antal campinghyddor: 12 Antal husvagnsplatser: 16 Antal husvagnsplatser med eluttag: 10 Antal sovrum: 19 Antal stugor: 5 Badplats Husdjur: Ja, hund får vistas på anvisad plats Handikappanpassat: Nej. Vandrarhemmet och matsalen har dock ramper och toaletterna är anpassade.

Vägbeskrivning

Göteborg: 50 km, 45 min
Kör från Stenungsund mot Tjörn (väg 160), direkt efter första bron, ta till höger vid skylten Stenungsögården.
Följ sedan skyltarna.

Faciliteter

  • Bar
  • Uteservering
  • Kafé
  • Kiosk
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Året runt öppet