Se och göra

Stenungsund Golfklubb

Stenungsund GK bana som skapades av golfbanearkitekten Peter Nordvall är av karaktär öppen hedbana, delvis kuperad och varierad. Mycket stora greener, mjuka kullar och sportsligt utmanande ruff. Här finns utmaningar för såväl medelgolfaren som tourspelaren.

Banan är tidigt spelklar på våren tack vare gynnsamma markförhållanden. Drivingrangen har västsveriges största grästee och vill du träna närspel kan du göra det på vår nya korthålsbana som är Pay and Play.

Klubbhuset är modernt och i den populära restaurangen finns plats för c:a 80 gäster. På menyn finns både enklare rätter för tidspressade spelare och delikatesser för gourmeter som vill avsluta golfronden med en njutbar middag!

Golfpaket

Missa inte våra härliga golfpaket där vi samarbeterar med boendeanläggningar och andra golfklubbar i södra Bohuslän.

Höstgolf på Tjörn, Orust och Stenungsund, 2 nätter
Unna dig en golfupplevelse i Bohuslän i höst. Känn lugnet och andas den friska höstluften vid havet. Spela golf i tre dagar, och upplev tre olika banor med olika karaktär. Bo på Salt & Sill Sveriges första flytande hotell. Här erbjuds du en rogivande miljö med garanterad havsutsikt över Bohusläns yttre skärgård. Läs mer och boka här.

Stenungsbadens golfpaket, 1 natt
Passa på att kombinera golfandet med en välgörande dos saltstänkt Newportelegans! Läs mer och boka här

Kontaktinformation

Lundby 205
44493 Spekeröd
Telefon: 0303-778470
Fax: 0303-778350

E-post: info@stenungsundgk.se
Hemsida: http://www.stenungsundgk.se

Hitta hit

Mer från Stenungsund Golfklubb

Utbud

Vägbeskrivning

Från E6, 45 km norr om Göteborg. Tag av Stenungsund, Tjörn och Orust. Följ därefter skylt Spekeröd och kör ca 1 km till skyltar golfbana visas.