Boende

Stenrösets Camping och Fritidsby * * *

Välkomna till oss på Stenrösets camping!

Stenrösets camping är en mysig och barnvänlig familjecamping som ligger 5 km söder om Trollhättan. Lantligt belägen, men ändå nära till allt, inte minst skogen och naturen.

Campingtomterna är rymliga och det finns grönytor för aktiviteter såsom kubb, badminton och bollspel. Lekplats och studsmatta till barnen. Här finns ett nytt servicehus, 2 nya rullstolsvänliga självhushållssugor och vår uppvärmda saltvattenpool!

Vid poolen, som är öppen under sommaren, finns en liten kiosk som är öppen då vädret tillåter. Där har vi försäljning av lunchmackor, dricka, kaffe, glass mm. Det nya fräscha servicehuset med duschar, WC, diskplats och latrin är öppet hela året. Även våra fräscha självhushållsstugor med kök, wc och dusch.

I receptionen finner du information om sevärdheter i närområdet och vi hjälper gärna till med tips och vägbeskrivningar. Där finns också lite av varje som kan behövas för att laga sig en måltid samt färskt bröd, glass, godis, dricka, souvenirer m.m. För den som önskar lite extra avkoppling kan man beställa en frukostbricka med färskt bröd, pålägg, kaffe/the, juice, youghurt m.m.

Campingen har utvecklats och växt lite för varje år efter gästernas behov och efterfrågan. Men vår strävan är att bevara den personliga känslan som alltid funnits här på Stenröset

Kontaktinformation

Stenrösets Camping & Fritidsby AB
Assarebo, Stenröset 2
46198 Trollhättan
Telefon: 0520-70710

E-post: stenroset.camping@telia.com
Hemsida: http://www.stenrosetscampin...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

(Norrgående trafik) Kör E45 mot Trollhättan vid trafikplats Torpa.
(Södergående trafik) Föklj E45 mot Göteborg, förbi Trollhättan centrum 5 km, sväng höger i Sjuntorpsrondellen.

GPS RT90
x: 6462882
y: 1290416

GPS WGS84
Lat: 58º 14' 22.16"
Long: 12º 14' 9.73"

Faciliteter

Uteservering
Dusch
Pool
Affär
Husdjur välkomna
Kreditkort accepteras
Latrintömning för fasta tankar
Lekplats
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Gratis WiFi