Boende

Stenebynäs, Steneby

Stenebynäs, Steneby

Vacker gård med vidsträckt utsikt över Ivägsjön. Boendet består av fyra komfortabla gäststugor med varierande storlek och standard. Här kan du verkligen lyssna på naturens mjuka ljud. Vinden i träden, vattnet, en hjort som skäller, en fiskhoppning.

Stenebynäs är ett familjeägt gods på 100 hektar där gästerna trivs i bekväma boenden i fyra hus av olika storlekar och karaktärer.

Sjön Iväg

På Stenebynäs har du tillgång till små träbåtar som tar dig till fridfulla banker där du praktiskt taget garanteras en god fångst av abborre eller gädda. Sjön Iväg har en naturlig ph 7 som talar för sund och god fisk. Våra kajaker och kanoter för avancerade paddlare eller nybörjare tar dig till det oändliga antalet små stränder och fridfulla "viloplatser" runt sjön. I skogen erbjuder en privat tennisbana en bra match. Två kilometer privata stränder ger dig många möjligheter till härliga bad.

Henriksholm

Eller ta begreppet att "komma ifrån allt" ännu längre genom att bo på den vackra herrgården på Henriksholm, en ö i Ånimmen i Dalsland. Den är helt avlägsen, vilket ger gästerna den unika möjligheten att känna sig som herren eller damen i sitt eget hus på sin egen ö! Utforska omgivningarna kring den vackert renoverade herrgården Henriksholm, med sina 24 rum med högt i tak. Simning, promenader och paddling, och beundra det omgivande vilda djurlivet. Dessutom finns det en av Sveriges bästa restauranger bara en kort bilresa från ön på fastlandet, Falkholts Dalslandskrog.

Kontaktinformation

Steneby
66010 Dals Långed
Kontaktperson: Staffan och Maria Berger
Telefon: 0531-33168

E-post: berger@stenebynas.se
Hemsida: http://www.stenebynas.se

Hitta hit