Se och göra

Butiker i Mariestad

Mariestad är inte bara en vacker sommarstad vid Vänerns strand. Mariestadsshoppingen kombinerar små personliga butiker som har ett unikt sortiment med kända kedjor och varumärken. Det innebär närhet till allt. Det är lätt att komma nära butikerna och staden har många upplevelser att erbjuda i kombination med shoppingen.

Mat och fika

Efter en shoppingtur smakar det gott med en fika på någon av stadens alla caféer, eller kanske en bit mat på en trevlig restaurang.

Hamnen bara ett stenkast från torget

Närheten till sjön ger dig möjlighet att förhöja din shoppingupplevelse med ett besök i hamnen, en båttur ut i Mariestads skärgård eller kanske till och med härlig stund på någon av Mariestads fina stränder.

Konst och kultur i mängder

För dig som är konst- och kulturintresserad har Mariestad mycket att erbjuda. Staden har en historia som residensstad och så klart låg även en gång i tiden Mariestads bryggeri här. Det sägs att bakom väggarna i några av stadens butiker finns fortfarande lämningar från de gamla ölstugorna.

 

Kontaktinformation

Mitt Mariestad

54230 Mariestad
Telefon: 0730-290284

Hemsida: www.facebook.com/Shoppingim...

Hitta hit

Öppettider

2017:

Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00

Fr.o.m. 25 nov och fram till jul har butikerna extraöppet:
Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-16.00
Söndag 11.00-15.00

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Mariestad Handel erbjuder en möjlighet att köpa presentkort som kan nyttjas i alla medlemsbutiker. Presentkortet köper du hos Ica Kvantums förbutik på Viktoriagatan 20.