Boende

Scandic Swania

Scandic Swania

Bo mitt i stan på Trestads största hotell. Scandic Swania är mycket vackert beläget vid Trollhätte kanal – ett klassiskt storstadshotell med traditioner.

Här kan du ordna möten eller bjuda in till gala i våra festlokaler. Bege dig ut på cykel och utforska stadens omgivningar och besök vår vackra restaurang och uteservering alldeles bredvid Trollhätte kanal. Fredagar erbjuder vi after work med buffé och en härlig stämning. Restaurangen är modernt renoverad med anor kvar från förr. Här kan du avnjuta din måltid samtidigt som fartyg passerar utanför fönstret. Du kan läsa mer om restaurangens meny här.

Rum finns i alla storlekar och prisklasser. Alla smakfullt inredda med nordisk design och utrustade med wc, dusch och sköna sängar - allt för att din vistelse ska bli så komfortabel som möjligt.

Hos oss på hotell Scandic Swania kan du ta ett dopp i vår inomhuspool, träna i gymmet och koppla av i bastun. Avnjut en god middag i vår mysiga hotellrestaurang. Håll möten och konferenser i en av våra 10 konferenslokaler för upp till 170 personer, vi kan även anordna banketter för upp till 400 personer. På hotellet erbjuder vi fritt wifi till alla våra gäster.

Från Scandic Swania har du nära till allt som Trollhättan kan erbjuda; restauranger, caféer och stadsvandring. Passa på att utforska Trollhättans vackra natur, vandringsslingor och de fantastiska vyerna runt Vänern. Du finner även fina möjligheter till golfrundor i området runt Trollhättan. Du kan även ta dig till Göteborg på endast 35 minuter med tåg.

Kontaktinformation

Scandic Swania
Storgatan 47-49
461 26 Trollhättan
Telefon: 0520-89000
Bokning: 0520-89000
Fax: 0520-89001

E-post: swania@scandichotels.com
Hemsida: http://www.scandichotels.se...

Hitta hit

Mer från Scandic Swania

Utbud

Prisinformation

Året runt priser

Vardagar: Dubbelrum från 1390 SEK. Enkelrum från 1290 SEK

Helger: Dubbelrum från 960 SEK. Enkelrum från 860 SEK Familjerum från 960 SEK. Minisvit från 1320 SEK

Fakta

Bar Svanenmärkt Pool Handikappanpassat Konferensutrymmen Restaurang Antal bäddar: 295 Antal rum: 201

Vägbeskrivning

Från E45 till Trollhättan. Sväng från rondellen mot centrum, följ Gärdhemsvägen. Sväng höger innan klaffbron, Scandic Swania till vänster.

Faciliteter

Restaurang
Bar
Uteservering
Take away
Rökfria rum
Internet
Kabel TV
TV
Dusch
Telefon
Hårtork
Safe Deposit Box
Radio
Tvätt service
Pool
Hiss